Fina sommar i Göteborg


Bär


Ny vecka!

Det är måndag återigen och en ny vecka har börjat. Lämnade ungarna på dagis och tog mig sedan till gymmet. Känner att jag har ont i min kropp just nu, så därför stannade jag på gymmet en extra halvtimma. Inte fan ska man tillåta ett skov in i kroppen! NO NO! Tillagade mig sedan en god lunch faktiskt, kanske inte den mest näringsrika men whatever. Det blev Keldas spicy soppa tillsammans med nudlar, ett äpple åt jag faktiskt också.

Och en god nyhet! :) Min älskade mamma kanske kommer hit om två veckor OCH vovvarna!!! Förlåt mamma, men jag vet inte vem jag saknar mest, hihihi! Neee då! Jag skojar bara! Då kan jag få köra bil också, snacka om att jag längtar efter att köra bil. Kommer säkert inte komma ihåg hur man gör :( haha.

Hrm, ja. Jag tror inte jag hade så mycket mer på mitt hjärta nu för tillfället, men vi hörs !


Söndag

Hej!

Helgen har varit bäst, Sarah räddade den totalt! Känner dock inte för att skriva nu, har sagt mitt för dagen. Imorgon är jag förhoppningsvis fit for fight igen och redo för en ny vecka och likaså är bloggen! Hörs då!

Puss

Hösten

Jag har ju tidigare skrivit lite om varför jag som så många andra ogillar hösten, och nu har jag ytterligare en anledning. Clementinerna är ju i säsong då, eller ja, de växer ju inte i Sverige men ja, skit samma. Man kan köpa dom i Sverige på hösten och jag gillar clementiner, verkligen! Supergoda frukter som man kan äta hundra av i ett smack! MEN, det stora men;et i clementindiskussionen. Här kommer återigen en an mina många men ovetande tvångstankar fram; jag MÅSTE ta bort allt vitt skit som är på den. Jättejobbigt. Jag kan sitta i en kvart om inte mer med EN JÄVLA clementin utan att äta den för jag måste plocka bort allt vitt. Jag nästan sitter och lider för att jag vill äta den så himla gärna men inte kan förrän den är klar. Återigen, stackars mig!

Ville bara poängtera!

Ordet la är inget ord, jag erkänner men man säger det ju ändå! Har jag fel? MEN, eru och ere är inga ord och man säger dom definitivt inte! Låter ju bara förfärligt. Jag har rätt och så är det bara!

Exempel; Det är la gött!
FUNKAR, TUMMEN UPP

Exempel; Ere så? Eru det?
FUNKAR EJ, TUMMEN NER

JAG HAR RÄTT!

Torsdag!

Torsdag idag och jag har sovit som en kratta trots att jag gick o la mig senare än vanligt och då också EXTREMT trött. Hrm, vet inte varför...vaknade, somnade, vaknade, somnade. JÄTTEJOBBIGT! Och så vaknade jag med huvudvärk också :( Stackars mig! Men en sak som är TUMMEN UPP är att jag och Sarah är så spontana som man kan bli. Hon kommer hit idag! Hahaha, vi bestämde det fort och det är oftast när det är spontant som det blir bäst! Eller hur? Ska in till stan senare ikväll och hämta upp den rackaren :D


Tråkig, jag vet....

....men jag har inget att säga idag! Återkommer imorgon :)

Träning...

...stod på schemat idag eftersom senast jag var där var i onsdags! Ajabaja på mig! Men fick ju finbesök i helgen så kunde inte träna då! Kanske därför det var så extremt jobbigt idag! Nu är jag nyduschad coh redo för en lunch, sitter och funderar på vad jag ska tillaga till mig själv. Hrm hrm!

Edsviken


Lykke Li

Lisa, jag dör!


Ytligheter

Jag tänkte berätta för er om något som jag alltid velat ha, men som jag aldrig skaffat. Jag har ett, faktiskt, helt bäst smink, Sheercover från Tv-shop. Det är helt grymt för att vara från tv-shop liksom men...jag skulle vilja prova riktigt I.d smink. Bara för att liksom. Verkligen ALLA som har provat det säger att det är så superbra och att det täcker och blablabla osv. Jag hade velat prova! Men en anledning till att jag inte har provat är kanske för det är så satans BAJJADYRT! Höhö, man kanske ska önska sig detta i julklapp, blink blink! :)



like maybe but not love

by; me


Helgen i bilder

Mer bilder finns på facebook ! Kommer komma några här också men snart :)


Helgen med Fisen!

Åh, vilken bra helg jag har haft! Med Fisen! :) Går nästan inte att beskriva känslan när jag såg henne, jag fick dubbelkolla för jag nästan inte kände igen henne, haha. Hela helgen har bara varit perfekt, allt har varit bra!

Fredag, hämtade upp Syrran på Centralen vid flygbussarna. Åkte och köpte ett busskort och for sedan iväg på ett pendeltåg till Sollentuna. Lisa tyckte att det tog foreeeeever när det endast tar 11 minuter. Jag som då är världsvan, höhö, tyckte att detta bara var fjantigt av Lisa! Småchillade lite här och Lisa fick en chans att packa upp lite. Sedan efter lååååååång promenad genom stan och mycket svält tog vi oss till Mongolian Barbeque. Världens bästa grej, plocka och ät hur mycket mat du vill för en liten peng. Underbart. Där tog vi oss en liten cider också, mycket trevligt! Lisa tyckte att vi skulle gå ut och klubba lite men med tanke på att jag KNAPPT kunde röra mig åkte vi tillbaka. Jag har nog ALDRIG i hela mitt liv varit så mätt. Jag hade ONT I HELA MAGEN. Jag var för fan mätt när jag vaknade morgonen efter (!) Herregud asså!

Lördag, vaknade vi ganska sent och bestämde oss för att skippa frulle och istället äta lunch. Det gjorde vi på ett mysigt cafe på Söder, Lisa käkade en bakad potatis med massa gojs och jag tog en ciabatta ! Gott gott! Sedan promenerade vi och lite sånt Stockholmsmys. Tog en massa kort och larvade oss så som systrar gör! Spända gick vi hela dagen i väntan på älskade New Moon. Vi skippade t.o.m middag för vi bara inte klarade, det blev iofs chips, godis och dipp istället men sånt kan man ju alltid trycka ner! Till Sickla for vi och det var bara HELT JÄVLA UNDERBART! Jag kan inte sluta tänka på den, allt som har den att göra och ja, bara allt. Jag dör! Efter filmen var det planerat att gå ut men så blev det inte. Gråt och skratt på samma gång är inte bra för sminket ;) haha. Vi åkte tillbaka helt enkelt.

Söndag, blev en inne-dag hela dagen nästan. Vi kom ut vid 16 och åkte in till stan för en middag. Åter igen gick vi till en Mongolian Babeque men en annan denna gång och åt istället en sushi-buffe, mycket trevligt var detta. Vi var faktiskt ganska trötta båda två så vi åkte tillbaka med en gång efter middagen. Satt o småtjötade, kollade på film och var systrar resten av kvällen. Underbart!

Måndag, jag gick upp tidigt och tog ungarna till dagis medans Lisa sov. Och nu sitter jag här, Lisa packar och vi gör oss redo för att åka in till stan. Ta en snabb lunch, förmodligen Burger King och sedan måste jag låta henne gå :( JAG VILL INTE! Jag har haft den bästa helgen och jag vill inte att den ska ta slut, fast det iofs är måndag. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!

Lägger upp bilderna när jag kommit tillbaka, när jag lämnat henne...min syster!

Båt i Edsviken

en bild. woho. gud vad grym jag är, mer kommer, och såklart en sammanfattning om helgen. Men imorgon, lat är mitt andranamn :)


Hejsan!

Nu lyssnar Lisa och jag på Imperiet och gör oss redo för New Moon och en eventuell utgång. Tänkte bara skriva det så ni vet att jag lever, återkommer imorgon med en sammanfattning och BILDER av vad Lisa och jag gjort! :) Puss!

IDAG ÄR DET FREDAG OCH IDAG KOMMER MIN SYSTER!

Wie! Idag kommer Lisa och vi ska ha en helt fantastiskt helg! Åh, vad kul det ska bli! :D Kanske kommer bli sämre uppdatering, men vi får se! En sammanfattning på söndag iallafall! Hörs!


Torsdag!

Idag har jag gjort väldigt lite, måste jag säga. Därav den dåliga uppdateringen. Efter lämning på dagis städade jag huset, (tisdag och torsdag) och sen åt jag frulle! Mycket god och massiv frukost; havrefras med mjölk, ett glas juice och två tortillamackor med ost och gurka. Jag blev mätt! Efter en liten powernap for jag iväg till Högdalen för att umgås lite med vänner över en middag! Också mycket trevligt. Nu är jag trött och har faktiskt lite ont i magen, kanske är jag bara spänd och förväntansfull för IMORGON KOMMER MIN STOOOORASYSTER!!!!! Åh, vad kul det ska bli!

Godnatt och sov gott, mina älsklingar!

Hallihallå!

Träning stod på schemat idag och träna gjorde jag, minsann! Jag känner att jag börjar göra framsteg, jag orkar mer vikter och jag orkar framförallt längre! Det är kul när man ser resultat. Åkte även och köpte mig ett nytt busskort, intressant info va? :) Jaja, en timma kvar tills ungarna ska hämtas, ska nog ta o läsa min Håkan-bok. Hörs!

JAGÄRCOOLAST.NU

Fick med mig två böcker också, köpta på Stadsmissonen, båda två för 50 svenska riksdaler. Känner mig duktig, nu har jag bidragit till något och ändå fått två böcker :D Duktiga mig. Och jag är ju coolast ever som gör så fina miner på bilderna :D

Naiv. Super - Erlend Loe (Läst förut men den var så bra att jag bara vill ha den i hyllan)

Att älska som en porrstjärna - Jenna Jameson med Neil Strauss (Hört ska vara mycket gripande och bra)

 

Ps. Någon som märkt att mitt hår blivit väldigt långt, men också då väldigt slitet, hrm, en tur till frissan kanske man borde kosta på sig? Ds.


The city was bringing me down


GÖTEBOOOOORG!

Oh, älskade Göteborg! Förut idag när jag satt på pendeln sitter det en 40 bastare, skulle jag tro och han är HELT KLART göteborgare. Han pratar i sin mobil, jag hör honom även fast jag har min ipod på. Det går liksom inte att inte höra honom och jag kan inte sluta le när jag ser honom. Han pratar så där högt som bara en göteborgare kan, och helt plötsligt säger han i sin telefon "oh, fan men det e la gött" på det mest göteborgska att jag nästan börjar skratta. Åh, vad Göteborgare är sköna. Inte såna JÄVLA TIGHTASSSSSES som finns på denna delen av landet! Ibland kan man tro att de har något uppkört i stjärten asså! IDIOTER!

What a day!

Idag har varit en mycket bra dag, har hunnit med en hel del måste jag säga. Dagen börjar som vanligt med att jag tar ungarna till dagis, efter det går jag tillbaka och fixar ordning köket efter frukosten (kan ju säga att det ser ut som FULLKOMLIGT FAN) och eftersom det är tisdag idag dammsög jag hela huset och dammade. Efter det åt jag själv frukost, idag blev det en ostmacka med gurka och en skål med havrefras med lite kiwibitar i, mycket gott! Jag tog bussen till pendeln, och mötte där Ilona. Vi drog in till stan för en secondhand-dag typ. Vi hade dock lite svårt att hitta dessa, så nästa vecka ska vi göra ett nytt försök. Iallafall, när vi skulle hitta dessa var vi ute på kungsholmen, söder, åkt tunnelbana till jag vet inte vad. Vi har varit i praktiskt taget hela Stockholm, men det var kul. Komma till nya platser och så. Till slut var vi helt slut så vi tog oss till gamla stan och åt lunch på Taco Bar, mycket smarrigt. Efter det drog vi oss tillbaka, det var dags att hämta ungarna igen.

Och det som jag kommer säga nu kan jag bara inte sluta skratta åt; mamman(Pernilla) åkte iväg för hon skulle till frisören och jag skulle ta hand om barnen medans pappan(Anil) lagade middag. Helt plötsligt frågar Anil mig om jag vill ha en Gin och Tonic. HAHAHA, jag blev helt paff, VERKLIGEN asså! Det var lite småkul att han frågade, att de liksom inte är "rädda" för alkohol och att de liksom fattar att jag dricker och typ aah, är vuxen. Jaja, jag tog en och det var kul! Är GANSKA säker på att detta inlägg kommer få en kommentar av mamma :) hahaha. Nog om det!

Åt sushi till middag också, tycker jag absolut är nämnvärt för DET VAR GOOOTT!

Nu hade jag tänkt ta mig en dusch och sen gotta med min godispåse jag köpte förut, FÖRESTEN, mitt kontokort som jag betalar med i affären funkar i alla affärer FÖRUTOM ICA. HALLÅÅ? Vad hände där liksom? Jag blir så irriterad varje gång jag går in på en ICA, vilket är ganska ofta :) och det inte funkar! GAH! Det funkar ju i alla andra affärer, de säger att det inte funkar för att det är maestro och maestro har ingen kontakt med banken. Jag får väl ta o skaffa mig ett VISAkort. Mammaaaaa, hur gör man det? :) hihihi.

Förlåt för inga bilder just nu men det kommer, don't worry! Ha de

Gymma!

Hejhopp gummisnopp!

Idag har jag varit på gymmet, så grymt skönt var det att träna efter en "fri" helg. Var t.o.m. så duktig att jag åt havregrynsgröt till frukost så jag hade dunder med energi! Sprang i 25 minuter på bandet, var lagom trött efter det, sen 10 minuter på den som jag inte vet vad den heter men man springer ju typ i luften och håller händerna på nåt, FAN, jag kommer inte på vad den heter...skitsamma. Och sen körde jag båt :D haha, typ rodd eller vad det heter. Cyklade i 10 min, sen blev jag biff och körde armar, mage och ben. Har börjat med 15 kilo nu :D Jag tycker jag är ganska duktig!

Ska nu gå och göra mig lite lunch, måste ju äta efter ett hårt träningspass!

Lite kvällsmusik

Alessi's Ark - The Horse


Carl-Johan

Jag är nog ändå glad att jag blev tjej för om jag hade blivit kille hade jag fått heta Carl-Johan. Mamma och pappa, vad tänkte ni där? Av alla namn, Carl-Johan! HAHA!

Freaks and Geeks

Kommer ni ihåg denna serien? Och förresten, vad James Franco is hoooooot! :)


Jag gillar män!

God Morgon!

För att berskriva min rubrik idag är det lika simpelt som det låter; jag gillar män! Var ju som sagt på stan igår och skulle inhandla julklappar men kom bara hem med saker till mig själv, det kan lätt bli så ibland. Har jag fel? Köpte denna skjorta;

på HM's herravdelning, gillar ni den? Jag totalt avgudar den och den är helt underbar. Skjortor man hittar på tjej/kvinn(hur säger man?!)avdelningen är alltid figursydda eller ser helt enkelt bara konstig ut med massa broderier och flax på. Inte min stil. Jag vill ha det rent och slätt, därför gick jag till herravdelningen för att just hitta en ren och slät skjorta. Män är så stilrena så jag bestämde mig för att jag också vill vara stilren! På tal om HM's herravdelning, GÅ DIT. Där kan man faktiskt hitta ett o annat på accesoarerna. GRYMT snygga väskor, stora och fina. Och även halsdukarna är grymma där. Mamma, varför blev jag inte en kille? Haha. Och ett till tips och även ännu en sak varför jag gillar män, deras tidningar!! Jag har lagt bort cosmo och solo och alla det där tidningar jag egentligen inte läser men kollar igenom om jag ser en framför mig. Killmodetidningar is the new thing! Grymma! Vet inte varför men de bara är bättre, känns det som!

Läste häromdan i en och där fanns en intervju om Ashton Kutcher om hans äktenskap och där sa han något som jag inte riktigt vet är klokt men det bara fastnade hos mig att jag var tvungen att skriva ner det; "Redan från ung ålder lever killar med föreställningen om att målet med en relation är sex, så killar tänker: nån dag ska jag ha sex. Medans kvinnor redan från att de var små lever med den sociala koden av att målet var giftermål." Jag måste hitta den artikeln för hela den var så mycket bättre än bara den raden. Han är ganska smart kille, den där Ashton!

 

Nu känner jag att detta inlägg bara flyger iväg till inget ämne alls så jag avslutar nu. :) Tjing.

ps. bättre med kommentarer förresten! :) Så kul att läsa! Och Anna, jag ska kolla igen vad det var för Obamabok och kanske t.o.m fråga vad den gör där :P hehe.


Kommentera mera! :)

Jag tycker det är skitkul att ni vill att jag ska uppdatera mera men då får ni faktiskt också kommentera mera :) Ge o ta, vet ni!

Iallafall, igår på eftermiddagen (efter det hade blivit mörkt) åkte jag in till stan och skulle ta lite bilder och kanske t.o.m få med mig en julkapp, men hajjade inte riktigt min mörkerinställning på kameran så BECCA, vill jättegärna ta en skype snart och då givetvis att Matt också är med :) Jag fastnade iallafall på Bengans och det var den enda affär jag gick till, faktiskt. Jag köpte "Håkan Hellström, texter om ett popfenomen". De hade rea på musikböcker så där stod jag ett bra tag och letade runt vilken jag ville ha. Allt från U2 till dylan till Stooges till ja, Obama faktiskt. Vad han nu har med musik vet jag inte riktigt men innan jag visste ordet var jag tvungen att åka tillbaka igen utan någon julkapp som jag hade hoppats på men nu vet jag iallafall vad jag ska köpa till de flesta, (och jag har ju faktiskt inte bråttom men ändå skönt att bli klar med dom). Jag hann innanför dörren och sen drog jag nästan igen, denna gång till Ilona. Hon skulle vara barnvakt och jag kom dit i god tid med att barnen hade gått o lagt sig.

Vi drack te och fanta och åt chips, kollade på sex and the city filmen och även 2 avsnitt av HIMYM. Känns skönt att någon här fattar alla mina"WHAT UP" :D Kom hem runt 12 och gick o la mig ganska direkt men inte en god natts sömn blev det... :( min mobil pep ganska konstant men jag får väl skylla mig själv eftersom jag svarade och så, men det var kul :) haha.

Idag har jag strosat på stan nästan hela dan, åkte in vid halv ett och kom tillbaka vid 17. Mitt bland detta mötte jag upp Ilona för en fika och en tur till Beyond Retro som inte egentligen är min typ av affär men det fanns rätt coola grejer där. Mitt mål med dagen var julklappar, igen ja. Och kom tillbaka med 3 påsar, alla dock till mig själv...hrm, BAD IDA! Jaja, får ta itu med det nästa vecka...

Och ännu ett BAD IDA på mig för jag hade ju lovat att ta kort idag men helt ärligt, det har regnat äckelregn hela dagen och det skulle bara helt enkelt inte bli fina kort. Ni får ha tålamod med mig, hoppas detta är okej. Okej?

Suttit barnvakt idag, föräldrarna kom nyss hem. Ska ta mig en sovmorgon imorn och även sätta på en maskin med tvätt, behövs. Har typ inga kläder, tur att jag köpte nya idag då ;) hehehehe.

Jaja, godnatt på er och GLÖM INTE KOMMERTERA! :D Om vad som helst, bara en liten hälsning funkar också! :)

EN VEEEEEECKA!


Friday!

Fredag idag och med det menas att jag endast jobbar morgon, mycket skönt faktiskt. Jag städade hela huset idag och åt sedan frulle; två mackor, te och en youghurt, för er som är intresserade. Förmodligen mamma eftersom hon hela tiden undrar om jag får i mig tillräckligt med mat :) hihi.

Åkte sedan till gymmet med Ilona och tränade, mycket skönt. Denna vecka har jag tränat alla dagar utom igår då jag trodde mina lår skulle dö, FAN vilken träningsvärk asså! puh. Läste igår ut min Johnny Cash bok så ska fortsätta på Twilight (igen :P) men tror att när jag imorgon ska åka till stan ska jag gå till en bokhandel och storshoppa böcker, jag har blivit en riktigt lus :D (Kan passa på att säga att jag önskar mig böcker i julkapp, man kan aldrig få för många men även kläder! Kläder, sa jag det. Hörde ni, kläder!! :D LISA, kläder :D hahahah, jag är rolig idag!) Ja, åter till min dag! Ska snart gå upp och göra mig en lunch, vet dock inte vad....hrm..en toast kanske med ost och skina och tomat ....? Lät ju faktiskt väldigt gott men kanske inte nog, kan ta en frukt till...

Ikväll ska jag gå till Ilona, det blir dock inte förrän vid 19-20 då hon måste lägga ungarna först, hon ska sitta barnvakt nämligen. Vi ska ha överskattat fredags-mys och kolla på sex and the city-filmen! Ska faktiskt bli kul ändå!

BECCA: FICK INTE NÅGON ÖNSKELISTA FRÅN DIG O MATT, BETYDER DETTA ATT NI INTE VILL HA NÅGOT?! hehehehe

Och ja, jag vet. Detta är en bild-blogg egentligen men har inte haft tid, lust eller känslan för att ta kort men IMORGON, mina vänner så ska det ändras. PICTUREEEEETAJM!

Tjena hallå!

Jag har kommit på en ganska jobbig, men väldigt bra sak. Jag har en mac som jag fick av min syster för lite mer än ett år sedan, grejen med denna mac som förövrigt är den bästa datorn i hela världen är att den har ett engelskt tangentbord, alltså inte å, ä och ö. Jag har suttit och lärt in mig kortkommandon och nu är det ju lugnt för det går hur fort som helst. Men så, igår när jag satt och pratade med mamman såg jag på hennes dator som också är en mac att hon också hade engelskt tangentbord. Jag frågade om hon också hade lärt in sig kortkommandon men NEJ! Hon hade bara ändrat inställning på datorn från engelska till svenska så nu skriver jag med å, ä och ö på min dator utan att göra kortkommandon, jag bara skriver på som vanligt och får helt enkelt tänka att det är ett svenskt tagentbord även fast bokstäverna inte sitter där. Jag vet inte om ni fattar men jag var bara tvungen att få ur mig denna mycket irriterande(för mig)och väldigt givande fakta(för er :P hehe).

Jul, blä!

Jaja, allt detta tjat om att julen snart är här. WHATEVER! Usch, vad jag ogillar julen men man får väl stå ut de få dagarna och göra det bästa av det. Därför vill jag att min familj, snälla, ge mig en önskelista på vad ni vill ha av mig. Ska till stan på lördag så kan ju lika gärna göra lite julshopping! Snarast por favor :)

krama tomten ?


wöwöwöwöw!!

KOLLADE VAD JAG HÄMTADE UT NYSS :D
GÖTEBOOOOOOOORG 21 decembeeeeeer!

GÖTEBOOOOORG!

Wie, jag har bokat hemresa! Den 21 december kommer jag vara i underbara, bästa Göteborg igen! WOHO! Jag åker tillbaka den 11 januari så Sarah, JAG KOMMER VARA HEMMA PÅ DIN B-DAY!!! :D Ska åka iväg sen och hämta ut mina biljetter.

Ingen träning för mig idag förresten, mina lår kommer nog avlida då. De gör GANSKA ont, hehe. Kör ett extra pass imorn istället :)

Bättre humör

Haha, fan vad mitt humör svänger idag! Ganska jobbigt, kan jag säga! Men ja...har slutat nu, satt barnvakt idag igen men inte lika sent. Sarah har ännu inte lagt ut några bilder från när hon var här men dessa har jag :)

På vår långa promenad genom Gamla Stan

at night


fading out

Åh, så ruskigt kallt det har blivit! Fast...det är lite skönt när det biter till i kinderna för kylan är så kall, OCH så länge det inte regnar är jag hur glad som helst. Igår satt jag barnvakt då det var mammans födelsedag så hon skulle ut på middag. Satt från 18.30 till 24, barnen somnade vid halv nio och nästan jag likså på soffan :) Skönt att få betalt o sova, hehe. Men det var ett helt ståhej innan de somnade dock, det ska borstas tänder, borstas hår, bytas blöjor, ta å sig pjamas och självklart ska man ju ha disco innan man somnar också. Jaja, de somnade iallafall. Kröp ner i min säng vid 24 då, som sagt och somnade med en gång. Stängde även av min väckarklocka i sömnen, inte bra...men men...

Idag är ingen bra dag, det är en sån dag då jag hör låtar på radion som jag bara vill gråta av, hittar saker som jag inte sett på länge som påminner mig om saker jag saknar, ja, denna dagen vill jag bara ligga i MIN säng, vara hos min mamma, och ja, bara vara hemma. Men dessa känslor kommer i perioder och stannar faktiskt inte så länge och det är skönt. Jag åkte iallafall till gymmet och sprang av mig dessa känslor, så det blev bättre för en stund men nu...de är tillbaka. Så, jag ligger i sängen och tycker lite synd om mig själv, får väl gå o göra mig lite lunch...Och just det, fick min första lön häromdan så jag kan ju stöta bort lite känslor genom shopping, brukar ju fungera. Pratade lite med mamma också, och Lisa och Becca peppar mig också. Bort, känslor, bort!

Tips mot att inte längta hem? Ge mig dom gärna.

Not for you

Miike Snow - Song For No One


21.00 (!!)

Igår när jag hade slutat så gick jag ner till mitt lilla boende och tänkte faktiskt kolla på tv som jag inte har gjort på FAKTISKT ganska länge. Jag slog på och där fastnade jag för Biggest Loser. Tänkte att eftersom jag varit så extremt duktig och tränat idag kände jag en connection till att kolla. Haha. När det var slut fanns det inget kul så jag blev gammeldags och stängde av tvn och tog fram min bok. Läste en timma och kl.21.00 (JAG SKOJAR EJ) somnade jag. Hahaha, fattar ni eller? Jag var helt slut, verkligen och det var mycket mycket skönt att sova länge :)

Nu ska jag gå o träna igen, kanske somnar 20.00 kväll då :D

Hörs

Måndag!

Tjoho alla!

Jag och Ilona gick till Friskis och Svettis idag o tränade! ASKUL! Fasen vad jag har saknat att träna, och speciellt roligare när man är två, då liksom peppar man varandra och har man bestämt tid, då måste man gå. Då kan man inte skjuta på det. Great! Sprang på bandet i 20 min, "sprang" på en annan maskin i 15 min(vet inte vad den heter men ska undersöka detta, återkommer) och tränade armar, ben och mage med vikter :D Jag är nästan stolt att jag klarade det så bra som jag gjorde med tanke på att detta är första gången jag tränar på kanske.....hrm...ja, länge iallafall :) Heja mig! Jag och Ilona ska gå nu varje dag denna veckan, hurtiga oss!

Något speciellt ni vill veta eller något som ni bara vill att jag ska skriva om, börjar tycka det är lite tråkigt att skriva om min dag, give me inspiration :)

Tjing!

Sugen ?

Ni vet hur man ibland kan vara sugen på något? Kanske godis, någon slags maträtt eller vad som? Man kan vara sugen på att göra saker, kanske gå på Liseberg, sugen på att åka utomlands men JAG, just nu, är extremt sugen på ATT KÖRA BIL! Jag vill nu.


Har förövrigt...

...så JÄVLA ont i min mun att det finns inte. Har ni inte fått era visdomständer, längta inte. Iofs kan vissa inte ens känna av dom men SJÄLVKLART gör jag det. En av fyra är klar och nu är det den andra som spökar. Den är på väg och har grävt sig upp genom tandköttet! Asså, jag tror inte ens jag kan förklara vilken smärta jag har. Jag kan inte ens gapa, inte öppna munnen liksom, inte tugga för den tanden som växer upp TRYCKER på alla andra tänder i underkäken så HELA UNDERKÄKEN gör ont. Snälla, tyck synd om mig. Jag har ont. Och en grej till, jag kan inte ta tungan och röra de bakre tänder, JAG HAR TILLOCHMED ONT I TUNGAN när det är en jävla tand som bråkar. Åh, vad sur jag är!

Jag skulle behöva lite hjälp

Jag har ett problem med vad jag ska kalla detta hus, där jag nu bor. När folk frågar vad jag gör, och jag kanske då är påväg tillbaka till mitt boende vill jag inte säga: "jag är påväg hem" För detta hus är inte hemma, det är inte mitt hem. Det må vara mitt tillfälliga hem men jag vill ändå inte säga hem. Jag har hittills sagt: "jag är påväg tillbaka" och det känns inte heller bra för då kankse någon frågar: "tillbaka vart?" aah, ni förstår vilket OTROLIGT problem jag har.

Hjälp sökes !!!

detta är hemma!


031 är bäst! (ALERT ALERT, långt inlägg)

Först och främst, ursäkta för dålig uppdatering denna helg men min underbaraaaste Sarah har varit o hälsat på mig och då hade jag inte tid för dator och blogg.

I fredags stod jag där på Stockholms Central kl.10.52(!) och väntade på att Sarahs tåg skulle rulla in. Och när jag såg henne ta steget ut ur tåget blev jag så HIMLA glad. Att liksom se ett ansikte man känner igen och inte vilket ansikte som helst, utan SARAHS! Du är en sån himla bra vän och nästan min andra invalida halva :D hahaha. Vi började med att köpa tunnelbanekort från en alldeles för svettig man och sedan åkte vi tillbaka till mitt lilla boende och lämnade av Sarahs enorma packning! :)

En liten tripp till Kista Galleria blev det och en liten sittning vid Food Court där vi fick i oss god mat och dryck. Mätta och belåtna tog vi oss tillbaka till boendet och då tog Sarah sig en god powernap! Det fötjänade hon eftersom hennes tåg upp gick från Göteborg 05.00! (TYDLIGEN, fick jag reda från min kära mor, att det hade skett ett knivmord just i Kista Galleria den dagen vi var där :o Läskigt men tur att vi inte var inblandade. Jag ska nog inte hänga där så mycker mer)

Sedan gjorde vi oss mycket vackra med fina kläder och fina ansikten och planerade en utgång här i huvudstaden, Ilona gjorde oss sällskap för lite förfestande och sedan åkte vi till Högdalen till 08:boysen och förfestade lite till. Där letade vi också ställen som vi kunde gå till efter men HELT PLÖTSLIGT så var klockan efter 12 och det var nästan ingen ide att åka tillbaka in till stan så vi hängde kvar där. Där fick vi reda på att stockholmare TYDLIGEN betalar mer skatt än resten av landet av den enkla anledningen att Sverige ska kunna gå runt. Jag vet inte riktigt om jag vill tro på detta men skulle INTE ALLS förvåna mig om det var sant. Någon som vet ?

Vi tog sista pendeltåget hem som gick klockan 2 (SÄMST NATTRAFIK HÄR) och var hemma runt kvart i 3 då vi fick gå i ÖSREGN hem från stationen. Somnade sött i våra sängar och sov natten lång :)

Lördagen ställde vi faktiskt klockan på och var uppe i god tid för att ta oss en tripp in till stan för en ordentlig shoppingtur.....MEN, då vi inte mådde så bra lunkade vi istället runt i hela stan och fick endast med oss EN påse tillbaka. Väl tillbaka i våra sängar låg vi o käkade chips o godis och hade ABSOLUT inga planer på en utgång idag istället som vi hade tänkt oss. Vi åkte in till stan och käkade istället och tog oss en ordentlig promenade runt i HELA gamla stan och skrattade helt hysteriskt åt vakterna som stod utanför slottet!

Pendel tillbaka och kollade på EMA's på MTV och somnade redan vid 12 och sov i kanske 12 timmar fram :) Vi planerade på att då på söndagen göra den "stora" shoppingtrippen men inte heller blev det så då jag akut fick sitta barnvakt då Pernilla, mamman, hade ramlat och slagit upp hela läppen och var tvungen att åka o sy. Det gjorde iofs ingenting, sånt händer och Sarah får helt enkelt komma upp igen för att ta igen den där shoppingtrippen :)

Jag lämnade nyss av henne vid tåget och det kändes tråkigt. Jag tycker vi haft det riktigt kul även om det mesta vi planerade att göra inte hände. Vi var med varandra och det var det viktigaste! i love you!

bilderna kommer snart upp på facebook, och då lägger jag ut några här med :)


SARAH is here :D

Hihi, imorse åkte jag in till stan för att hämta Sarah! HELT UNDERBART var det! Jag är superduperglad, känns mycket mer som hemma nu när jag har "hemma" hos mig! Vi har varit i Kista och ätit på "food court" och nu står Sarah i duschen, vi ska ut ikväll, ska bli väldigt kul!

Vad ska ni göra ikväll? :) Ha en bra fredag :D

Today

Idag var jag inne i stan o träffade Malin, Anna o några av deras kompisar som är här i några dagar. De ska ikväll gå på en konsert på Berns så jag passade såklart på att se dom! Det var hur mysko som helst o se dom här när jag liksom bor här, men det var huuuur kul som helst! Helt underbart o se ett ansikte man känner igen. Jag har typ slutat kolla på folk när jag åka buss, pendel eller tunnelbana för jag kommer ändå inte se någon jag känner. Nästan så känns det :( Jag ska även ta en fika med dom imorgon innan deras tåg går, så det ska också bli skoj. Något som däremot ska bli helt ******** FANTASTISKT är att SARAH kommer till mig på fredag! Snacka om att jag är helt hyper! Det ska bli jättemysigt och jättekul och allt jätte man kan tänka sig, haha. Så imorgon när jag kommit hem från stan och slutat jobba ska jag bädda hennes säng med nya sängkläder och FRAMFÖRALLT städa mitt rum o toa, det är lite smutsigt....hehe.

Talk soon, bye!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

FREAAAAAAKIN' AAAAAAAWESOME!
NEW MOON NEW MOON NEW MOON NEW MOON NEW MOON NEW MOON NEW MOON NEW MOON NEW MOON!!

Jobbigt att alla biljetter i hela Stockholm tog slut på 10 minuter så vi får åka till Sickla och kolla på den men JAG BRYR MIG FAN INTE FÖR JAG HAR BILJETTER OCH DET HAR INTE NIIIIIII :D

NEW MOOOON!

Woho, nu ska jag åka in till stan o möta Anna o Malin :D OCH samtidigt ska jag hämta ut biobiljetterna jag köpt till mig o Lisa. VI SKA GÅ PÅ NEEEEEEW MOOOOOON! AAAAAAH!

Hösten!

I slutet på september och början på oktober börjar hösten lite snabbt komma och det är i denna period som många anser sig själva bli "deprimerade" och det är många som helt enkelt ogillar denna period. Jag är en av dom, men inte bara av anledningen att det blir mörkt, trist och kallt utan för en annan ganska märklig sak. Det är i just denna period då mina tvångstankar kommer fram. Löven faller ju av träden nu och blir lite sådär hårda, så när man trampar på dom så låter det, det liksom låter krasch..typ. Ni vet? Iallafall, min tvångstanke är att trampa på löven som ligger på marken för att de inte ska flyga iväg. HUR JOBBIGT ÄR INTE DET?!? Jag MÅSTE trampa på dom, annars...ja, jag vet inte. Och plus, jag gillar ljudet! :)

Där har ni något ni förmodligen inte visste om mig då jag tycker det är det mest löjligaste som finns med mig.  Men...jag kan inte sluta!

God Morgon!

Nu är jag klar med mina "sysslor", haha och nu ska jag snart ta bussen till Sollentuna och möta upp Ilona. Vi ska gå på gym-jakt och äta lunch! Wie! Åh, denna veckan kommer gå fort känner jag på mig och det är superdupermega bra för på fredag kommer SARAH! :D Åh, vad glad jag blir när jag tänker på det. Jo, veckan kommer nog gå fort för att, imorgon ska jag träffa Anna o Malin som är här för att kolla på White Lies på Berns. De kommer redan idag men jag har ju andra planer så ska träffa dom imorgon, OCH torsdag faktiskt. Wie!

OCH IMORGON SKA JAG BOKA NEW MOOOOON BILJETTEEEEEEEEEER! :D

Något som verkligen gjorde slutet på min dag...

...var när jag såg dig, C. På riktigt kändes det som, att få se och prata med dig samtidigt! Skype är det bästa som finns!

hahaha! roligaste kortet :)

ingen kan skratta som vi!


Helgen!

Helgen tänkte jag berätta om lite nu för er som är intresserade :) I fredags satt jag barnvakt, pappan fyllde år så de skulle ut på restaurang. Mamman sa till mig; "Jag kan inte beskriva hur skönt det är att du är här hos oss nu för vi har inte varit ute på 7 år." Shit, tänkte jag. Haha. Iallafall, barnen och jag lekte lite tills de var helt utmattade, (de var helt slut egentligen sen innan för jag o Ilona hade tagit dom till något lekställe som hette Nickis lekhall, typ som lek o buslandet. Ungarna gick helt loss på det stället och det var faktiskt kul, mycket labyrinter och rutschbanor osv osv...) De somnade och jag satt o kollade på Idol. Kul fredag! Haha, jag var nog lika slut som dom för jag somnade på soffan när Idol var slut och vaknade halv 12 då Mamman o Pappan kom hem. De hade haft jättekul och var mycket tacksamma för att jag passade barnen, men det är ju liksom därför jag är här så.

På lördagen skulle jag passat barnen på dagen men när jag kom upp på morgonen sa de att jag inte behövde för jag hade tydligen gjort en sånt bra jobb dagen innan! Woho! Ledig! Familjen skulle också ha gäster på kvällen för ännu ett födelsedagsfirande så jag kände att jag bara skulle vara i vägen om jag var kvar så jag åkte o sov hos Johan istället.

Söndag kollade jag på allsvenskamatchen mellan Aik - Ifk, jag vet inte varför egentligen, jag hatar ju fotboll och det är ju så HIMLA tråkigt att kolla på men det har på något sätt blivit en Stockholm - Göteborg grej så varje gång det är något sånt MÅSTE jag se. Helt knäppt....

här är förresten det linnet jag köpte häromdan, snygga detajer. Kan nog bli ett gå-ut-linne :)


RSS 2.0