Teenage crime


Bad day


Från och med du


Musiken tar över mig!

Idag blir det helt galet med musik. Den har tagit över min kropp och mitt sinne. Jag kan inte kontrollera det. Hoppas det inte gör något!


När planeterna stannat


Dancing on my own

Dancing On My Own (Rex The Dog Remix) by robyn

Va fan!

Jag är tom. Vet inte vad jag ska skriva. Tror ni får ha lite tålamod med mig, jag kommer tillbaka när jag är...eh, hel ?

KLIPP KLIPP!

Nu ska det bokas tid för klippning, hörni och jag funderar...ska man låta det ryka eller bara ryka lite?! SNÄLLA, hjälp mig nu! JAG VET INTE!

IDAG

KORT HÅR

spara det långa fast lite uppklippt

HJÄLP MIG NUUU! :)


20 år!

I september fyller jag, lilla Ida, 20 år. Jag tror nog inte på det förrän självaste dagen har kommit...och önskelistor brukar jag vara ganska duktiga på att göra i god tid. Nu vet jag faktiskt inte vad jag önskar mig, 20 år är ju ändå "stort" men jag vet inte vad något "stort" kan vara. Visst, grejer till mitt framtida hem hade ju varit väldigt praktiskt och så.

Jag har dock en grej som jag totalt hade flippat ut om jag hade fått, det är filmen En kärlekshistoria. Jag ÄLSKAR denna filmen. Hade någon tagit sig tid att hitta denna vore jag evigt tacksam. FÖR EVIGT! Har dock hört att den tyvärr inte tillverkas och säljs längre. Jag hoppas jag har hört fel....


Wake up in the morning

Jag vet, det har blivit mycket musik idag men det är ju så fint med musik. Håller ni inte med?! Ni behöver inte lyssna på dom om ni inte vill, men JO, gör det! DO IT :)


Flickan med guld


Jag ler!

Tror jag börjar bli glad nu!


wow!

 


Inspiration

Denna inspirationen kommer ni säkert undra varför jag har, och det är INTE bara för att han ser bra ut. Vilket de flesta faktiskt ändå inte tycker, men det borde ni tycka för gosh, han är ju inte ful! Jag tror verkligen att han är en snäll människa, han skriver bra och jag blir bara, på något märkligt sätt, inspirerad av honom!

Här har vi han, Cimon

Ingen söndagsnoja!

Kollade idag på min syster när hon spelade fotbollsmatch, dom var grymma och vann överlägset. Good job, B! Runt fotbollsplanen fanns ett springspår och det var nästan smockat med folk. Jag blev lite avis för att jag inte hade mina springkläder på mig, blev grymt sugen på att springa lite. När vi kom hem tog jag med mig Gina upp till Torrekulla och sprang lite. Det var SKÖNT! Helt underbart skönt. Jag hatar egentligen att springa för det är så fruktansvärt tråkigt, det händer liksom ingenting, men ibland kan jag få sån himla noja så jag bara MÅSTE springa. Nu har jag gjort det och det var SKÖNT! Ska nog fasen springa imorgon också! GO ME!

The Cave


Tag min hand

En top-10 lista med de bästa låtar tror jag inte att jag kan, men BRA musik kan ni få. Jag ska fundera över listan dock....stay tuuuuned! :)


Kväll

Och inte nog med att kvällen blev ännu mer ljuvlig. Blev en tripp till Saltholmen för att se solen gå ner med fina vänner.

C höll hårt om flaskan. hihi.


Ljuvligt!

Igår åkte jag in till stan. Solen sken och jag kände att här hemma, inomhus, kan jag försjutton inte sitta. Jag åkte in till Lilla Bommen och satte mig bredvid Göteborgshjulet, i lä. Det var så varmt, så underbart. Människor kom, satte sig, solade lite och sen gick. Jag satt kvar. Satt där i flera timmar. Hade min kamera med mig för den hade nästan fått damm på sig, så det var dags nu. Möttes sedan upp av några vänner. Början av dagen var helt ljuvlig.




Skilja dom åt!

Jag och L pratade häromdan om bröderna Schulman. Jag vet inte varför dessa två kom upp på tal, men i vilket fall som helst har jag ganska svårt att skilja dom åt. Vem är VEM liksom? Det vi senare kom fram till var att Alex Schulman var den lite mindre attraktiva (HEMSKT att säga, men tyvärr sant) och Calle Schulman var den lite mer attraktiva. (SNÄLLA NÅGON DÄR UPPE, det kommer förmodligen aldrig hända men låt ingen av bröderna läsa detta inlägg. Då kommer jag ju skämmas ihjäl)

När vi ändå är inne på ämnet bröderna Schulman kan jag ju säga att dessa två är faktiskt på min inspirationslista. De ni, pojkar!

bild




Doctor Parnassus

Nu är jag hemma hos syster yster och vi ska kolla på The imaginarium of doctor parnassus. Vi båda har sett den innan på bio, men kände att ännu en gång skadar inte :) Hittade även lite gamla kort på mig och L när vi var på en resa. Vi besökte Paris och kände att ett stopp på månen hinner vi med!

gud vilka charmiga kort. nu film och mycket gott snacks!


FAN!

Har ni någon gång tänkt: "FAN att det inte var jag som kom på det först!" ? Det har jag, ex antal gånger. Det är en sur känsla, det liksom svider när man tänker på det. Känner ni igen er?

Jag tänkte dela med mig med en av dessa gånger som det hänt mig. Satt i ett vänterum och på bordet framför mig låg lite tidningar och böcker. Tog upp en tidning och under den låg den. Det som jag önskade att jag kom på och gjorde. Där låg en bok, en väldigt liten bok. På omslaget stod det överst "SMILE" med stora bokstäver och under fanns en äldre farbror med det största leende utan tänder jag någonsin sett. Började bläddra igenom boken, och hela bestod av människo som log. HELT UNDERBAR bok. Skaparen av boken har rest runt i hela världen och tagit kort på folk, stora som små, unga som gamla, tandlösa som tandfulla(?!) haha. När jag la ner boken tänkte jag: "FAN att det inte var jag som kom på det först!".

charmigt?! Nja, men glad är jag! Jag ler


What do YOU want to know?

Så, vad vill ni veta? Vad vill ni att jag ska berätta? TELL ME TELL ME TELL ME :)

Regn.

Det sägs att det ska regna ända fram till fredag. Med det sagt, så vet ni vart ni hittar mig. HEMMA. Tänker inte sätta en fot utomhus om det fortsätter såhär.

Vänner.


Me-time

Något som är viktigt för alla är att ha "me-time". Tid då bara du i hela världen finns och ingen annan kan störa dig. Min "me-time" är oftast på morgonen då jag åker spårvagn. Jag har musiken i öronen, ibland alldeles för högt men då är den som bäst och det känns som om bara jag finns. Medans jag åker går folk på och folk går av, och ofta märker jag dom knappt för jag sitter i min värld, tittar ut genom fönstret och låter solen skina på mig. JAG ÄSLKAR DET! Jag får tid att tänka, tid att slappna av.

Ibland kan batterierna på ipoden vara slut och det känns som om hela världen är emot en och man vill bara dö. Tog i lite nu, men nästan! Då brukar jag titta på de som går på och av spårvagnen. Vart är dom på väg? Vad strömmar ur deras hörlurar? Undra vad dom tänker? Det är för mig också en slags "me-time".

Hur ser din "me-time" ut?




Längtan!

Någon annan än jag som just nu längtar hysteriskt efter värme, sol, havet, sena varma kvällar, skratt med vänner och allt sådant som sommaren innebär? Snälla, NU!

Inspiration

En av mina inspirationer är också en av mina bästa vänner. Hon är för mig helt fantastisk och är helt övertygad om att hennes texter kommer bli lästa världen över!

Detta är Caroline, för mig är hon C, för mig är hon allt!

it's fun being silly, you should try it!


Mer söndagsmiddag åt folket!

Söndagsmiddag är ingen tradition i min familj, men vi gör det ändå då och då. Jag ÄLSKAR söndagsmiddag. Inte bara är det god mat utan det är också ett tillfälle att träffa HELA familjen på en gång. I min familj har vi en tendes att alltid börja prata gamla minnen och skratta hysteriskt mycket. Just love it! MER SÖNDAGSMIDDAG ÅT FOLKET!

off i go

Jag vet inte riktigt hur min blogg ska bli än...vill inte att det ska vara "nu ska jag dit och dit och göra si och så" eller "nu har jag gjort si och så där och där" men har en svag känsla om att det ändå någonstans kommer bli så. Inte så mycket men kanske lite. Jag är nog okej med det. SÅ, nu åker jag iväg med syster yster en stund. Talk soon!


hot ?

är han världens snyggaste eller är det bara hysterin som påverkar en?


Closer

Såg filmen Closer häromdagen och fick världens kick, nästan. Blev väldigt inspirirerad (känner på mig att det ordet kommer komma upp här ganska frekevent nu, be prepared!) av en av huvudkaraktärerna. Hon är fotograf och hon tar endast porträtt, då tänkte jag. Kan hon, kan jag! Men jag vill inte heller vara en copycat men jag kände bara att jag ville prova. Så, nu kommer frågan till er. Någon som vill bli fotograferad? Pretty pleeeease :)

Bild.

Gin Lemon och sjömän

Rolig fredag!


Vinden i mitt hår

Vinden. Kan vara underbar eller bara otroligt irriterande. Den vinden jag söker efter är den som blåser genom mitt hår utan att krångla till frisyren, är lite fesljummen och som inte får löven att tappa sitt fäste från träden. Den vinden jag inte vill ha är den som råder ute nu. Den är praktiskt taget iskall, får håret att bli ett skatbo och de fina körsbärsträden tappar sina blommor. Var är min fesljumma vind?!


avec moi ?

Ska man börja ta tag i det nya nu? Ta tag i sin blogg kanske...? Det är ju alltid en början, ett första steg i den nya riktningen. Jag funderar faktiskt starkt på att börja blogga igen, jag har mina insprirationer och jag vill nästan vara dom. Inte bara för deras skrivande utan allt som har med dom att göra. Är det patetiskt? Jag ska någon gång visa och länka till dom men det kan vi ta vid ett annat tillfälle. Lova bara att ni påminner mig om det? Okej?

Idag är jag lite trött. Det skulle bli en lugn kväll igår, det var det också men jag är ändå trött. Moa och jag tog ett tomt dansgolv och fyllde det. Det var riktigt underbart kul. Jag är glad att hon är med mig igen. Jag vill tro att folk var inspirerade av oss och av vår fina dans och ville vara som oss...är jag återigen patetisk?

Nog, nu får det räcka! Jag har bestämt mig! Bloggen startar igen! Vad tycker ni om det? Men jag behöver er nu, hjälp mig! Vad vill ni veta? Berätta något roligt om er eller något som hänt er? Kanske att ni igår såg två helt tokiga flickor dansa som Marcolioo på ett tomt dansgolv? Vad vet jag?

Så, är ni med mig nu då?


RSS 2.0