BARA JAG SOM TYCKER DETTA ÄR AAASCOOLT?

HÅÅÅÅÅÅÅKAN! :D


Göteborg!!

Hej hopp alla glada! Jag känner mig inte så glad just nu trots att jag är hemma i Mölndal. Vaknade alldeles för tidigt, eller ja, jag blev snarare VÄCKT alldeles för tidigt. Det är så här, förstår ni att jag bor inte hemma utan i min mosters lägenhet nere i centrum o passa hennes två katter då hon och mina kusiner är bortresta. Den ena katten går ut på natten men den andra är fortfarande en bebis så den måste vara innte. Det visade sig att vid sisådär halv 7 blev han lite rastlös och BET mig i tån! På det sättet har jag nog aldrig blivit väckt förut och SJÄLVKLART kunde jag ju inte somna om för han sprang runt och så var han hungrig osv osv....så jag gick och tog in den första katten och gav de mat.

Nu sitter jag här, ska strax tvätta mig och klä på mig och sen ska jag till mammas jobb. Ska låna hennes bil och åka och köpa mina sista julklappar, ska möta Sarah där :D Senare på dagen ska jag möta upp Pappa och Lisa, hänga lite med dom. Och till sist, ikväll kommer Sarah hit. Hon ska nog sova här...känns lite ensamt :(

hare gööööött :) hehe.

20 december!

Det har varit en mycket bra dag för att ha varit en söndag! Är barnvakt nu för sista gången innan jag åker hem, har gått mycket bra. Lagade lunch, åkt pulka, gjort snögubbar(trots ingen kramsnö, SVÅRT), fick den ena att sova middag osv osv. Nu sitter vi och gör pärlhalsband.

Fick för övrigt ett sms från min moster i morse att HÅKAN HELLSTRÖM var på hennes jobb, Åby badet! WHAAAAT? Hon tog en autograf till mig :D Är nästan hyper, det står "Till Ida" och sen ett hjäääääärta! Haha!

Oooooooooooooch, jag åker hem imorgon :D SJUKT vad fort tiden har gått! Ska vara hemma enda till 11 januari, så har gott om tid att vara med alla jag älskar :D Anländer i Göteborg 17.17. Mamma, står du där dååå? :D

Det snöar här som aldrig för! Det tycks aldrig sluta...ganska mysigt ändå, tänk om man kunde få en vit jul. Är det snö hemma?

Puss.

Mår som man förtjänar?!

Det är exakt vad jag gör nu. Usch och fy. Men kul var det! Jag träffade Elina och Simona vid Söderhof och där satt vi och tjötade som sjutton och drack som sjutton också. MEN SHIT VAD KALLT DET VAR IGÅR! Hooooooly mooooly asså, jag trodde jag skulle dö. Mina tår iallafall, kände dom INTE! Och när jag skulle åka in till stan var först bussen sen, 7 min, fick stå o vänta. brrrr. Sen när jag kom till pendeltågstationen stod det att tåget skulle komma inom 2 min, YES tänkte jag. Meeeeen, efter två minuter stod det sedan 30 (!!!!!) minuter. Jag höll på att dö igen! Jag stod i blåst, kyla och i ett rent helvete och väntade en halvtimme på det jävla tåget. Jag var som en iglo typ. Shit vad jag frös. Men sen gjorde alkoholen sitt!

Trött Ida idag, over and out!

2 dagar kvaaaaaaaaaaar!!!!

Friday-night!

Tjoho!

Nu ska jag göra mig färdig och sen ska jag gå ut :) Ska bli mycket trevligt! Hörs imorgon!

Fint väder idag.

Mycket soligt, fint men KALLT! Shit pommes, 10 minus! Brrrr.










Aj...

nös nyss, sträckte mig i ryggen. Det är ju bara något som kan hända mig.

ååååååh!

IRRITERAAAAD!

IGEN?!

Det snöar...igen. Det ligger ju för sjutton tillräckligt på marken! Åh, vad trött jag blir! Och plus att det fullkomligt är storm. Det är helt sjukt vad det blåser, man ser små tornados hela tiden för snön åker med. Läskigt.

Och jag är återigen förkyld, kan inte andas, kan inte prata. Usch. Jag skyller på barnen! HAHA! Massa baciller på dagis och skola. Det är alla barns fel att jag är sjuk! SKYLL PÅ DOM :D

Nu ska jag läsa Men are from mars, women are from venus.

Puss.

FRYSER!

Usch och fy så kallt det är här! Nu ska ni få höra på mina äventyr jag vart med om idag; idag skulle de äldsta barnet, Stella på en heldag på Sollentunavallen (typ som åby, där man åker skridskor) och de skulle ha matsäck med sig. Det var de som det stod på infolappen som barnen fick med sig hem, inget annat. Pernilla och Anil antog då att alla skulle mötas vanlig tid på vallen så jag o Stella tog oss till bussen (som förövrigt var 15 minuter sen, inte för att det är okej men det är så himla dåligt väglag, VAR ÄR SKOTTARNA?!?!) Väl framme gick vi till vallen och såg att det var fasen inte en kotte där, helt nerstängt. Det var KALLT och det blåste som bara den. Usch usch usch vad kallt det var. Jag ringde Pernilla som fick ringa skolan och se var alla var. Jo, det var tydligen i skolan och alla skulle åka dit tillsammans. De var iallafall påväg och vi fick stå där o vänta. Vänta, vänta, vänta, vänta.....vi kom dit 08.30 så vi väntade i 1h och 30 min UTE!!!! Ingen kunde komma o hämta oss heller för vi har inga bilar...SEGT. KUNDE INTE SKOLAN SKRIVIT PÅ INFOLAPPEN ATT DET SKULLE VARA SAMLING I SKOLAN?!?!?!? Ååh, vad sur jag blir! När klockan då slog 10 fick Pernilla iallafall skjuts av en granne så hon kom o hämtade två stela, kalla pinnar till människor och tog oss hem. Hon ringde o skällde på skolan för dålig info och nu sitter vi här med filtar och varm choklad.

Det har ändå gått nästan en timme sen vi kom in i värmen men jag är fortfarande kall, what's with that?! Sjukt. Jag tänker inte gå ut på länge iallafall, det är en sak som är säker!!!

DU MÅSTE SKOJA!

Detta finns ju bara inte! Varför väljer man att göra en uppföljare på en sån himla bra klassiker?! Jag fattar verkligen inte och det man ser utav trailern verkar ju inte så där jättebra asså. Jag satt faktiskt o småskrattade när jag såg den. Varför förstöra?!


Snow

det ser inte ut att vara så mycket snö, men det är det! PROMISE! och jag tror inte 08:orna vet vad skotta betyder, de gör tydligen inte sånt här...


Mads Langer - Fact Fiction


6.

Vaknade av att mamma skickade ett sms där det stod: "nu är det fullt med snö i Göteborg". Hihi, tänkte jag för här har snön försvunnit. Jag tar mig sakta men säkert ur sängen och ska dra upp rullgardinen, och vad ser jag? Joo, mer snö än det vart hittills i år. Jävla fan. Det var bara att ta på sig jacka, mössa, vantar, halsduk och varma skor och ta ungarna till dagis. Jag kan ju säga att det är lättare sagt än gjort att putta en barnvagn med två ungar i på en oskottad väg. Hrm, jag var ganska slut när jag kom tillbaka. Shit!

Skulle hängt med Ilona idag igen och kolla klart på en film som vi började på igår men ett av hennes ungar är sjuka så hon var tvungen att vara hemma :( Synd, för 1. jag hade gärna velat säga hejdå till henne då hon åker imorn (trodde först det var idag men hade fel) och 2. jag hade gärna velat se klart filmen. Det var "En kärlekshistoria". Ååååh, så fin! Om ingen har köpt julklapp till mig och känner för att ta på sig en riktigt utmaning så vill jag ha den filmen. Dom har dock slutat producera den men det finns fortfarande exemplar någonstans där ute, det gäller bara att hitta dom. Så, som sagt, vill du på dig en utmaning så vill jag gärna ha den :) hihi.

Så, istället för att vara med Ilona ska jag nu fortsätta sova en stund. Har aldrig gått tillbaka till sängen efter att jag tagit barnen till dagis faktiskt så nån gång måste vara första. Och sen tänkte jag kolla på mina vanliga "tisdags-program" på internet.

Trots att jag ogillar snö, skulle jag dock inte tacka nej till ett snöbollskrig nu, hur kul hade inte det varit?! :)

Hoppas ni har det bra i snöyret! :)

7.

God Morgon alla!

Måndag idag och det är endast 7 (!!!!) dagar kvar tills jag sätter mig på ett tåg till GOA GÖTEBORG :D Märkligt, men jag börjar faktiskt bli lite pirrig, nästan nervös. Varför då liksom?! Det är ju bara hem jag ska! Jag är glad iallafall, men något som gör mig lite bekymrad är att min packlista bara blir längre och längre....hrm, jag får nog gå igenom den när jag ska packa och se exakt vad jag behöver och inte det som jag kanske behöver. Eller så tar jag två väskor helt enkelt :D haha, det löser sig!

OOOOOCH, kan passa på att säga att jag ska bo i en lägenhet och passa två kissemissar när jag kommer hem och om det är någon som vill crasha hos mig är det LUGNT! Vill inte vara ensam :( hehe! Let me know om någon vill mysa, kolla på film eller kanske bara vill ta en fika....osv osv osv!

Nu ska jag klä på mig, städa lite på rummet och sen ska jag gå till Ilona, hon åker hem imorgon så vi ska ha en liten goodbye-lunch!

Puss.

Put on your Sunday best and fake a smile

Söndag idag och jag ska träffa Sarah och Anna, som varit i Dublin. De landar snart på Skavsta och ska sedan ta buss hit så det blir väl om ett tag. Ska bli riktigt kul!

Igår satt jag ju barnvakt, vi var först ute i snöyran och lekte, åkte pulka och gjorde änglar. Det snöade på som bare den och det la sig rikligt på marken men imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret var allt, verkligen ALLT borta. Lite tråkigt ändå. Det är ju okej om snön liksom bara ligger på marken och är fin, och INTE blir till slask. Barnen somnade ganska tidigt och jag somnade på soffan vid 12...haha, älskar att sova på soffan. Föräldrarna kom vid 2 ungefär och då förflyttade jag mig till sängen och somnade om på 2 sek, var dötrött.

Imorgon är det bara en vecka kvar tills jag kommer hem, känns konstigt men ska bli skönt. Ni som känner mig blir inte förvånade när jag säger att ja, jag har redan skrivit packlista :D Men är lite kluven på vad jag ska ta med mig, vad behöver jag liksom och vad har jag hemma som jag kan använda mig av?! Känns konstigt att packa för att komma hem. Denna vecka kommer nog också gå ganska långsamt, har inget planerat direkt och Ilona åker ju hem på tisdag så henne kan jag ju inte hänga med...hrm. Jag hittar nog på något.

Tog lite kort på snön igår, lägger kanske in dom sen...men annars får ni ha en bra söndag!

Jo, mamma!

Nu talar Ida: Joo, mamma! Man kan visst gå i såna skor! Det är väl bra att det är jag som måste göra det och inte du! :) Puss på dig med!

Planer!

Idag är det lördag och jag ska passa barnen. TYPISKT just idag, för jag kunde haft massa annat att göra :( Gå ut med Ilona, sista gången hon kan gå ut innan hon åker hem till Holland, gått på bio med Twi-boy eller gå ut med några tjejer jag träffade på peace and love. Fan. Jag vill inte passa ungar idag! Tyck lite synd om mig!

Skärholmen!

Drog mig till Skärholmens köpcetrum idag, som tydligen skulle vara Stockholms fina, nya, stora köpcentrum. För det första tog det ett jävla tag att komma dit och sen var det inte så himla märkvärdigt...men iallafall, skulle lämna tillbaka mina fina rosettskor för de var för tajta, men antar att gud var på min sida för i den affären där hade dom mina skor i en större storlek. Jag provade dom och dom satt super, så de fick följa med hem! :)


Mina skor!

Man har ju alltid ett par skor som man dagligen använder, och som liksom är ens favoritpar. Dessa skorna tror jag inte att jag kommer använda dagligen, men jag tror nog bannimej att dessa kommer vara ett favoritpar. Kolla bara på dom, hur jäkla coola är dom inte?!

i freeeeakin' love them!


Snö!

Det snöar nu i Stockholm och jag tror nästan att jag blir rädd för mig själv! När jag var med Ilona förut sa hon att; kommer inte snön snart? Och jag svarade; Jo, det tror jag. Jag tror faktiskt att den kommer idag, det liksom "luktar" snö! OCH SE PÅ FAN, nu snöar det! Jag är nog crazy eller nåt.

Ånger!

Hrm, nu har jag gått lite i mina nya skor för att känna sig som hemma i dom, men det ena paret, de söta med rosetten känns inte längre bra trots att de är så FINA! Jävla bajs. Plus att de jag köpte idag SLÅR INGET! Jag får imorgon åka och lämna tillbaka dom, punkt.

unna unna unna sig själv!

Både igår och idag skulle jag ha julshoppat, vilket jag också gjorde men har fortfarande 3 personer kvar att handla julkappar till. DOC fick jag med med en hel del kassar hem som då egentligen skulle vara till andra men som blev till mig själv istället. Det var mycket dumt för det har ju inte plånboken råd med, men what the hell! Man lever bara en gång och ibland måste man faktiskt få unna sig något! Och jag är SÅ HIMLA glad över mina köp! Två par jättefina skor (kan visa på bild sen), det ena paret är 13 (!) hihi cm höga med 3 cm platå, LOVE THEM! Och det andra paret är lite mer finskor med en söt rosett knuten runt ankeln. Mmm, I like! Sedan köpte jag något som jag verkligen behövde, en ny vinterjacka. Den är så himla praktiskt, man kan ta ut innerfodret så att det blir en vårjacka också, två jackor i en smäll! Love it also! Och till sist så köpte jag min nyårsklänning, enkel och som Ilona kallade den; Very chic! hihi :) Nu vill jag inte att ni ska tro att jag bara spenderar allt på mig själv, har faktiskt redan köpt julklappar till Pappa, Lisa, Becca och Carro. Har mamma (vet dock redan vad jag ska köpa, hihi), Annika och Matt kvar. Hrm hrm hrm, jag får klura någon eller några dagar på vad jag ska köpa till dom. Svårt svårt!

OCH FÖR GUDS SKULL, trots att du inte finns, jag har väl inte glömt någon nu. Alltså, som jag ska köpa julklapp till?! Pinsamt....

Bild på skor kommer sen :D Något annat av mina köp som ni vill se?! :)

Ta det med en nypa salt.

Detta är en blogg jag läser, den är rolig och väldigt mycket av det han säger är så bra att det finns inte, som detta: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13346845 Läs! :D

11.

Idag är det torsdag och jag mår MYCKET bättre, puh, tur det! Hade inte orkat en till dag med feber, fast det hade nog varit lättare idag för, haha, pannan har fått fnatt återigen, nu har vi knappt någon värme i huset och istället för inget varmvatten har vi nu inget kallvatten. En reparatör kommer senare eventuellt. Blir nog inte så kul att duscha nu heller, endast HETT vatten. Aj.

Julklappsshopping för mig idag, och eventuellt lite sök efter en nyårsklänning. Ilona och jag ska som sagt in till Kista.

Hörs senare!

Kallt. Varmt.

Pannan i huset har fått fnatt. Det går inte att sänka värmen och den har på något konstigt sätt gått till högsta, så det känns som om man lever i en bastu och för att toppa det har pannan gjort så det inte finns något varmvatten. Helt mysko! Skulle ta en dusch förut och fick mig en redig chock, det var nästan värre än när man duschade på Peace and Love. Carro, du vet vad jag menar?! :) haha. Hoppas hoppas varmvattnet snart kommer tillbaka för jag tror jag var så snabb att jag nog inte fick ut varken schampot eller balsamet. Det var mycket uppiggande, och känner mig inte lika seg längre. Bra! Orkar inte vara febrig!

Igår, om jag inte sagt det köpte jag min första julklapp, duktiga mig! Imorgon ska jag och Ilona åka till Kista Galleria och där ska jag försöka hitta resten. Hoppas man kan lyfta armen då, haha. Jag måste sett ut som ett mongo i duschen, med bara en arm i vädret och att inte försöka nudda vattenstrålen med kroppen utan bara håret för den var så himla kall.

Och ja, mamma. Jag har sovit faktiskt hela dan i princip, nu ska jag ta en till alvedon och ska snart återigen försöka sova!

Krya på mig själv, bättre att vara sjuk en dag än att få svinis. Mitt nya motto! :)

Dumma svinis!

Blä. Har fått feber och kan HELT SERIÖST inte röra min arm. Helt sjukt. Jag trodde jag skulle vara en av dom som skulle slippa allt detta, det hade varit så skönt. Har inte heller sovit mer än en timma i natt heller, har liksom inte kunnat ligga ner för armen är i vägen. Haha. Jaja, back to bed.

Vaccinerad och klar!

DONE!


Ny artist igen!

Återigen har jag nyinflyttade i mitt musikbibliotek! Jag gillar det väldigt mycket! Här har vi Ben Howard, som är helt sjukt med sin gitarr. Kolla på hur han spelar i första videon! Coolt! Och andra videon, låten är bara så himla bra, bara lyssna o njut!

 


Change of plans!

Det blir inte alls någon sista träning imorgon, ändrade planer. Istället ska jag och Pernilla ta barnen till vårdcentralen och ta sprutan mot svinis. De öppnar kl.13 och vi ska vara där minst en halvtimma innan, det är sån himla kö och vi känner inte alls för att sitta i kö flera timmar med tre ungar. Tur att vi är två iallafall. Jag ska också ta vaccinet, lika bra att få det gjort. Så, min sista träning var idag, önskar jag hade tagit i lite till bara för att. Men det var ett hårt pass ändå! Nu får jag ta mig ut o träna istället! Funkar säkert lika bra! Gratis och allt! :)

Nej till svinis!

Ja till att vara frisk!


14.

Hejsan hoppsan i skogen! Haha.

Idag är det måndag och det är ENDAST 14 dagar kvar tills jag är i GOA Göteborg igen, hur värt är inte det då?! :) Jobbigt dock att man måste behöva packa för att åka hem. Börjar redan fundera på vad jag ska ta med mig, det får ju nästan bli alla mina kläder i princip, okej, inte alla men nästan för om man ska gå ut, vill man ju ha sina fina kläder. Och sen måste jag ju ha myskläder för innekvällar och sen såklart vanliga kläder. OCH SKOR, shit, paniken kommer! Haha, nejdå! Har ju en stor väska som jag tog med mig hit när jag var hemma senast, i den tryckte jag ner min madrass :D

Träning stod på schemat idag, som alltid typ, men det är ju så kul att träna! Och imorgon är sista dagen innan mitt kort går ut :( Segt. Jag tänker inte köpa något nytt förrän jag kommer tillbaka hit, det är bara onödigt. Så jag får helt enkelt köra lite powerwalk ute och göra "hemma-gympa". Haha, det blir nog bra ändå. Har redan planerat veckan, så utan saker att göra blir det inte. Onsdag ska jag till Kista Galleria och leta lite julkappar och en ny vinterjacka till mig som jag om jag hittar den kommer dregla över och gråta över för att jag inte kan köpa. Haha. Min slitna, nuvarande älskling får hålla detta året med, eller ja, om en riktigt billig dyker upp, då slår jag till! Håll tummarna för mig :) Torsdag ska jag o Ilona in till stan, återigen leta julkappar. Kände att jag nog behöver några dagar på mig då jag har absolut INGEN SOM HELST ANING om vad jag ska köpa till folk. Suck. Onsdag, förresten, då ska jag och Ilona eventuellt gå ut också, kul! Torsdag också förresten, och fredag! Ja, alko nummer ett :D Vi tänkte att nu passar vi på för hon åker hem till Holland nästa vecka och vi kommer inte ses förrän jag kommer hit igen.

Ja, det var väl det jag hade att säga nu...något kul som händer hemma?!

coolaste brudarna EVER!


JAG VAR TVUNGEN! DET GICK INTE ATT STOPPA MIG SJÄLV!

JAG VILL GÅ PÅ DEN NU! Igen..........och nej, jag tänker inte gå själv.


Pepparkaksbakning

Idag har det varit full rulle här i Edsviken, pepparkaksbakning för hela slanten!

när jag äntligen fått till ett "God Jul" på bocken, bröt jag hans hals :(

hjärta

Stellas julbock med glasyr, silverprickar och mandel! Haha!


Goddagens!

Har idag träningsvärk i mina lår, AJ, tränade väl lite för hårt igår antar jag. Har också ont i magen och halsen, men efter en stooor kopp te kändes det bättre. Inte fan ska man bli sjuk. Har förövrigt inte gjort mycket idag, men det var skönt. Bara ligga o slappa, kolla gossip girl, leka med pappas spotify (fastän jag kanske inte får, hehe. PAPPA, om du ska vara inne och jag är det också, be mig logga ut :) PUSS PÅ DIG) Nu har jag ätit x-antal pannkakor med sylt och faktiskt en med lönnsirap. Smakade konstigt men ändå helt okej. Tråkigt inlägg till tusen men så är det. Nu ska jag vara barnvakt och när ungarna har somnat ska jag kolla på Long way round. Becca, it better be good! :)

Ha en bra lördagskväll!

Träning!

Puh vad jag har tränat hårt idag, hela min kropp är helt skakis typ! Skönt! Gillar när man märker att man tränat! Jag får passa på att träna hårt nu för jag har bara tills på tisdag, sen går mitt kort ut :( Och på tisdag, mina vänner ska jag eventuellt ta svinissprutan! Jag är inte så rädd för att få svinis men är väl lika bra att göra som alla andra och bara ta den. Det går ju på två sek, sen är det över! Bra bra! Nu ska jag hänga min tvätt och sen hämta ungarna!

Trevlig fredag!

Ganska skön

Fink, ny i mitt musikalbum.


Vill du garva?

HAHA, jag dör. När jag öppnade mitt Photo Booth hittade jag detta! Vad skönt det var att skratta så länge och så mycket! Detta är från när Lisa var här o hälsade på.

Har flera, men jag tror inte ni vill se dom. Dom är verkligen fula. Vi har en sån inställning på så man ser ut som en...ja, usch vad man ser ut iallafall. Tänk om det finns folk som verkligen ser ut så? Med en 3 meter lång panna bl.a.


SKÖN säng


Nu sitter jag i min säng och den är SKÖN. Den var iofs bra förut också men nu är den peeerfekt! Jag har på mig mammas enromt stora fleecetröja som jag snodde med mig hit i oktober när jag flyttade. Har inte haft på mig den förrän nu och den luktar hemma. En blandning mellan mamma-vovvar-och "hemma"-tvättmedel. Haha, Vilken blandning asså! Och för er som undrar var hemma-tvättmedel är, så är det inget mer än vanligt tvättmedel som man har hemma, men alla har ju olika, olika märken och olika lukter och på något sätt luktar alltid det tvättmedlet man har hemma, just hemma.

DU gör mig bara så himla glad!


Back in Stockholm

Nu har jag kommit fram, men att släppa med mig madrassen var mer arbete än jag väntade mig, haha men det gick bra. Nu har jag bäddat rent i min säng med MIN madrass och hoppas kunna sova gott i natt. Jag hade med mig datorn på tåget och en film så jag hoppades på att min dator för en gångs skull skulle vara snäll mot mig och ta emot filmen, men icke icke. Den bara spottade ut den hela tiden. Bajs, tänkte jag och gick spontant o köpte mig internet för hela resan. Det var DUMT! Det var dyrt och gick lååååångsamt. Hela resan gick åt att kolla på ETT the city avsnitt, så långsamt gick det. Jaja, de pengarna kommer jag aldrig se igen.

Nu ska jag hämta ungarna, back to work and real life you know. Hörs!

Uppe med tuppen...

Orka att jag automatiskt vaknar innan väckarklockan säger till mig att vakna nu. Det ogillar jag starkt. Iallafall skulle jag ändå gå upp, men princip liksom. Ska packa min väska, käka lite frukost, klä på mig och sen åka till centralen där ett X2000 väntar på att jag ska gå ombord....suck. Det har varit skönt att vara hemma. Skönt är det rätta och enda ordet. Skulle iofs kunna beskriva det med hundra stycken men detta väljer jag. Men nu måste jag fara tillbaka, två veckor går fort, två veckor går fort, två veckor går fort! Så tänker jag nu!

Jag älskar er alla, ses ju faktiskt snart igen!

Puss!

Håkan Hellström

Idag släpps Håkan Hellström DVD från Peace and Love 2009. Det var en helt fantastisk konsert, herregud vad bra han är! Tänk att få uppleva den igen! Om och om igen!

-Jag har aldrig förr sett solen gå upp under en spelning men det gjorde den i Borlänge, man kan se hur det ljusnar under konserten. Det var en sån där sommarnatt som man aldrig vill ska ta slut och jag är glad över att den finns kvar nu, säger Håkan Hellström.

Aftonbladet. Betyg 5 plus (högsta möjliga)
"Håkan och hans ypperliga band har ägnat vintern åt att slipa och förädla, putsa upp och skala av, och det de kliver in med är den mest eleganta och formfulländade föreställning de någonsin gjort."
Håkan Steen, Aftonbladet Nöje 28 juni


Expressen. Betyg 5 getingar (högsta möjliga)
"Det är en sån imponerande föreställning, full av svett, kärlek, soul, rock och energi, att man blir alldeles vimmelkantig."
Anders Nunstedt, Expressen Nöje 28 juni


DETTA ÄR NÅGOT JAG VERKLIGEN VILL HA I JULKLAPP! Jag bara säger :)

Göteborg!

Ja, jag är hemma i Göteborg :) Det är RIKTIGT jävla skönt, måste jag säga. Har varit borta alldeles för länge. Men...imorn åker jag igen, lite tråkigt men denna gången måste jag bara vänta till 21 december innan jag kommer igen! Wie!


RSS 2.0