Tack Anna!

Gillar den skarpt, den kommer att mycket säkert finnas på min ipod inom några minuter :)


Jag vill kunna säga...

...att idag har jag o C varit ute och tagit kort, jag vill kunna säga att nu har jag varit hos Boo och kollat på världens kiss-ass film och druckit te, jag vill kunna säga att jag ska äta thai med Sarah, jag vill kunna säga att sedan kröp jag upp i soffan och värmde mig hos mamma. Jag vill kunna säga mycket....

Jag saknar mitt. Jag saknar mina vänner. Jag saknar min familj. Och konstigt nog saknar jag vovvarna.

Jag var ute förut för solen lös och det var underbart väder, jag tänkte passa på att ta lite kort, men det gick inte. Det blev inte bra, hade inte känslan i mig. Jag måste komma in i ett bra mood nu, tror jag.


2 par skor :D

Wie, jag har köpt nya skor, förvånande va? hehe. Familjen skulle igår åka in till slottet och gå in i någon turistkammare och under tiden de gjorde det gick jag på stan o shoppade lite, fick med mig 2 par skor, som sagt och en kjol och ett linne. Jag är glad! Sedan köpte jag mig en chai latte och satte mig på pendeln tillbaka hem. Där väntade en lite busunge som jag skulle passa medans pappan och de andra två tjejerna skulle iväg o sälja en av deras bilar.

hrm, ja, man kanske inte ser så bra men de är snygga iallafall :) hehe.


Fråga

En fråga; Sjunger ni när ni lyssnar på ipoden? Alltså, inte högt men lite småviskning typ ute bland folk eller om man går ut med hunden?

ålder....?

Äsch, skriver ändå, ligger ju ändå bara i sängen och slöar! Jag var ju hos Ilona igår och vi kom jättebra överens, skitkul verkligen! Vi har exakt samma musiksmak, gillar samma typer av klubbar och en hel drös med andra saker som nästan alla tjejer gillar; shopping, fika och ogillar killar som grabbar tag i stjärten på krogen (!) hahaha, onödig info men iallafall. Vi planerar på att gå på några konserter nu i höst och kanske någon i vår. Miike Snow spelar i slutet på november på Debaser här i Stockholm MEN det är 20års-gräns....! eh, say what? 20års-gräns???? Vem fan har åldersgräns när det kommer till musik? Jag hajjar verkligen inte det. Vi blev skitsura när vi såg det så vi kanske ska gå på Paramore istället. Hade varit kul o se dom faktiskt.
Skulle ju också hängt med henne idag men som sagt, är sjukis.. :( Så vi bestämde att imorn eller torsdag ska vi hänga och till helgen eller nästa vecka ska vi in till stan och ta ett second-hand maraton! Ska bli kul och intressant och se om jag hittar något.

Imorgon ska hela familjen in till stan och göra lite aktiviteter, jag vet inte riktigt än vad och om jag ska vara med men...jag ska iallafall köpa mig ett par nya skor, stövlar/kängor, vad som. De ska inte läcka in, de ska vara varma och snygga :) Då är dom perfekta för mig. Ville ju egentligen köpa ett par som Lisa har men de var slut i HELA sthlm :( Snacka om att bli ledsen. Jag får gå på ny jakt.

Så, nu är ni lite mer uppdaterade om vad som händer här. Och...idag har jag bara passat den minsta, för de andra var i simhallen. Vi gick på en EXTREMT lång promenad, först till lekplatsen och sen åkte hon i vagnen, hon sov iofs hela vägen så jag gick där med min ipod. Riktigt mysigt :) Sen kollade vi på en prinsessfilm och åt bullar!

sjuk....

usch, vad jobbigt det är att vara sjuk. Kanske skriver ikväll om det jag o Ilona ska göra, och vi ska inte hänga idag heller, vi bytte till imorn eller på torsdag. Snoriga jag är nog inte det roligaste sällskapet just nu :(

FÖRRESTEN!

SARAH KOMMER DEN 6 NOVEMBER TILL MIG!!!!!!!!!!!!!!!! :D

hahahahahahahaha, bästa bilden!!!

OCH EN SAK TILL; LISA KOMMER TILL MIG DEN 20 NOVEMBER!!!!!!!!!!!!!! :D


Höstlov!

Denna vecka har barnen höstlov, vilket betyder att de inte går på varken skola eller dagis, vilket också betyder att jag jobbar "dagar". Jag är alltså inte ledig under dagen utan jobbar lite mer än vad jag egentligen skulle, det är helt okej för min del, jag är ju liksom här för att hjälpa till när de behöver mig så.
Idag har jag haft min "play-date", haha. Det gick bra, är dock helt slut nu. Barn tar på krafterna, hehe. Dagen började iallafall med att vi åkte dit Ilona bor, kanske 5 min bilresa från där jag bor. Hon tar också hand om 3 barn, precis som jag och idag skulle hon och jag ta hand om 6 barn, puh. Vi satt faktiskt mest och pratade och fick reda på att vi har väldigt mycket gemensamt, kul! :) Barnen sprang runt för sig själva i huset och lekte som galningar, och det är faktiskt bäst att låta dom vara då. Vi lagade lunch och sen gick vi ut på en liten promenad där vi stannade på en lekplats. Dagen gick grymt fort och vid 15 kom Pernilla, mamman, och hämtade oss. Då var min dag slut, skönt. Hon körde mig då till pendeln och jag åkte till Högdalen och käkade middag med 08-grabbarna :D Mysigt. Kom tillbaka hit för 20 min sen kanske och jag kan knappt hålla ögonen öppna, jag dör snart av trötthet.

Imorgon kan jag skriva vad jag och Ilona har gemensamt och vad vi ska göra de närmsta veckorna :) Kul kul! Och faktiskt, hon kommer hit imorgon kväll, vi ska köpa chips och kolla på film, kul att ha någon i området som man kan hänga med och slippa åka 40 min för att ha nån att snacka med typ.

Om jag inte somnar inom några minuter ska jag fortsätta på en nya bok som jag läser; Johnny Cash, självbiografin

eeeeeh, spegelvänt...jaja.


Söndag!

Nu vet jag några som läser min blogg iallafall och det är kul :) Resten förblir anonyma och mystiska, hehe. Och en sak som egentligen är helt ointressant men som jag måste säga; jag har aldrig använt min ipod så mycket som jag gör nu och har därmed blivit lite småtrött på min musik som jag har. Därför, kan ni inte bara slänga ut lite artister, låtar eller album? Allt funkar, och jag är villig att prova allt :D GIVE ME :D!

Denna låten spelades senast, mmm, bra!

Jason Mraz ft. James Morrison - Details in the fabric


En fråga!

Detta är iofs bara intressant för mig, kanske, men skulle vara kul o veta vilka som läser min blogg :) Så ni som vill, behövs inte om ni vill vara anonyma, kan lägga en liten kommentar så jag vet vilka ni är!

Trevlig lördag!

Tjoho!

Idag är det lördag och jag är ledig, skönt! Jag har varit i Kista och sa upp mitt gymkort där, hade ännu inte betalat och det var massa strul när jag skulle skriva in mig, så de sa att jag skulle komma tillbaka. Under dagarna fick jag tänka lite på om jag verkligen ville gymma där, först var de inte så trevliga (kanske var jag som hade en dålig dag, meeen...) och sedan tyckte jag att det var lite för dyrt, så idag som sagt gick jag o sa upp det. Och imorgon eller på tisdag ska jag gå till Friskis och Svettis och SATS och kolla in deras priser och lokaler. På måndag har jag ju min "play-date" haha! Idag, iallafall har jag gjort det och sedan fixade jag mitt SL-kort (buss-kort). För jag fick tydligen inte det reducerat så det gjorde jag förut också.

Igår på kvällen tog jag bussen ner till centrum och köpte mig en redig påse godis :) Det tyckte jag att jag var värd med tanke på att jag är sjuk osv. Kollade lite på Idol, slumrade lite och kollade sedan lite till på Idol. PAAAAARTY! haha.

Vilka var på trädgårn igår då? :D haha

Pratade med mamma på skype imorse och Rut blev helt galen, hon stirrade in i datorn när jag ropade hennes namn och sen kollade hon bakom datorn för att se om jag var där, aaaaaaaaaaaaw! MIN CP BEBIS!


TV

YAY, nu fungerar min tv! Har varit utan tv i en vecka, haha. Har klarat mig ganska bra, faktiskt. Men nu tänker jag inte stänga av den! Man kanske t.o.m ska kolla på Idol ikväll eftersom Trädgårn-smset jag fick inte kan användas :(


22 oktober

Imorgon är det exakt en vecka sedan jag kom hit, till Edsviken. Det känns som om jag varit här i...eh, länge. Jag har hunnit göra så himla mycket, ta in så himla mycket och ja, mitt huvud är segt, helt enkelt. Har gått o fått extremt ont i halsen, det gör ont i bakhuvudet, och mina ögon är helt borta. Haha, det har nog mycket med att jag helt och hållet har bytt miljö, handskas med barn, nya bakterier och nytt folk. Hoppas det inte är något märkvärdigt utan att det går bort, fort gärna för sjuk har jag inte tid och lust med.

Men, det känns bra att vara här, lämnar redan barnen på dagis och skola själv, hitta ensam i området och kan ta mig runt vart jag vill, i princip. Och har jag berättat om den holländska tjejen som också är barnflicka här i området? Om inte så gör jag det nu. Ilona heter hon och är också 19, som mig. Hon är barnflicka för mammans och pappans mycket bra vänners barn. Vi träffades när jag skulle hämta en dag på dagis och vi bytte nummer och på måndag ska vi ha typ en "play-date" hahahah, kan man säga så. Alla barnen ska vara med, de har också tre, så SEX UNGAR ska vi två ta hand om...puh, hur kommer detta gå? Nej då, det ska nog gå bra. Hon har varit här i nästan 2 månader och har inte hittat nån att "hänga" med typ, så vi ska försöka och se om vi "klickar". Haha, gud vad detta låter som en date. DET ÄR DET INTE! En ny internationell vän bara :)

Hrm, något mer som är nytt....joo, idag skrev jag på kontraktet och gick igenom nästa veckas schema, det ser bra ut. Höstlov så kommer få jobba mera timmar eftersom nästan alla dagar är skola och dagis stängt....helt okej för min del. Och mamman är så snäll, hon har satt så jag inte behöver arbeta fredag-eftermiddagar, ifall jag skulle vilja åka hem eller göra något annat. Jag citerar "jag vet ju vad 19-åringar gillar att göra" haha, vet inte hur man ska tolka den kommentaren men ah, skönt att inte jobba fredagar ! :)

Fråga mig gärna något, vad som helst typ :) så jag inte bara skriver om hur jag hämtar och lämnar barn hela tiden...

Fans

Jag har kommit in i en sån himla Kings of Leon-period, det går bara att inte lyssna på dom, gud vad bra de ääär! VARENDA LÅT också, hur är det möjligt?!? En låt som verkligen sitter är denna. Hans röst, när den brister...det brukar inte låta bra när rösten brister men herregud vad vackert! Hoppas ni tycker den är lika bra som jag tycker!


blä.

Idag kändes som om det skulle bli en bra dag...den kan fortfarande bli bättre, klockan är ju bara 13...men...var iallafall i Kista idag, på Kista Galleria, köpte ny mascara, hörlurar och ett gymkort. Vet inte om stockholmarna jag pratade med idag bara hade vaknat på fel sida sängen eller om de bara var stockholmare, jag vet inte, men sjukt dryga jävlar! Usch, goa göteborgare säger jag bara! Tog sedan tunnelbanan in till Centralen där jag skulle köpa ett månadskort. Tjejen i kassan var trevligast idag, du får ett pris, grattis! Jag fick t.o.m välja färg på kortet, det får man minsann inte i Göteborg :) haha. Sedan tog jag pendeltåget tillbaka hem. Nu sitter jag här, lite småhungrig...ska nog gå o fixa mig lite lunch.

Pictures

Känner ett sug efter att ta kort, så idag eller imorgon tror jag att jag ska gå ner till viken och knäppa lite med kameran, beroende på vädret såklart! Klockan är 09.35, ungefär och jag har redan hunnit lämna barn på dagis, städat och gjort iordning i köket och snart ska jag ta bussen till pendeln. Ska till stan och försöka leta reda på ett par bra hörlurar, käka lunch, och eventuellt gå till SL och kolla vilket buss/tunnelbana/pendelkort de tycker passar bäst för mig.


Jag lever :)

Okej, promenaden igår var inga som helst problem, som de flesta vet har jag ett mycket exeptionellt lokalsinne och kan hitta nästan överallt :D hehehehehe. Jag var så himla cool så jag gick där på trottoaren med ipoden i högsta hugg, dock med de mest fula hörlurarna EVER, fick låna ett par av pappan eftersom Rut tuggat lite=MYCKET på mina :( Ledsen! Och iallafall, när jag gick där kände jag helt plötsligt att jag var tvungen att gråta lite. Helmysko känsla. Jag var liksom inte ledsen eller något, inte ensam(kanske lite), inget alls typ men jag kände bara att nu måste jag gråta. Satte på lite Joshua och då minsann, då kom tårarna! Det var skönt, faktiskt, att bara liksom få det ur systemet. Men...jag saknar mina vänner och framförallt min familj. Det går bra och så här, riktigt bra faktiskt men det är ändå den känslan att jag är inte hemma...

mina favvosar!


Halllloo!

Idag var min första dag...det har gått bra. Som jag sa igår var ett av barnen sjuka och på något vis så blev det att alla barnen var hemma, så man kan säga att idag har jag jobbat "heldag". Var också ensam med dom för första gången idag, två gånger dessutom :) Det gick bra och dom är nästan översnälla. Vi satt och pärlade pärlplattor, målade med vattenfärger och kollade på Djungelboken som jag förövrigt kommit på är den bästa filmen! Har inte sett den på år och dar men den är ju grym! Ska börja kolla på Disneyfilmer istället :D

Om en stund är det middag och sen ska jag faktiskt ta mig ut en sväng, har inte varit ute på hela dan och känner att luft är något jag behöver nu. Ska ta en promenad med min ipod ner till Centrum, har inte gått ner dit själv någon gång men det är väl på tiden att jag gör det. Det tar en kvart ungefär...kanske 20 eftersom det är första gången jag går, kanske går vilse, vad vet jag! :) Hehe, nejdå! Någon kan väl höra av sig ikväll till mig om ni inte ser någon livstecken av mig :D Hahaha!

Tjing tjing.


Chirre utan dirre...

...går ju egentligen inte men va fan, endast för denna gången då! Gud vad gott det är med chips när man inte ätit det på länge, iofs så är det gott annars också men ja, ni förstår? Till andra, lite mer intressantare (?) saker; Ett av barnen har blivit magsjuk :O så det blir inget dagis för två av dom imorgon, (det andra kräktes i fredags och vi trodde hon blev magsjuk men det var bara ett kräks...usch...) och med detta sagt så får jag sovmorgon imorgon! PÅ MIN FÖRSTA DAG! :) Wie, vad glad man blir! Men får då ingen ledig tid under dagen utan är med hela tiden, och sedan ledig på kvällen, men jag menar, jag är ju här, och detta är ju bara min prov-vecka innan vi kommit in i rutinerna så det är lugnt. Det som gör mig lite nervig dock är att jag oftast ALLTID (peppar peppar, ta i trä) får vinterkräksjukan och det vill jag INTE ha nu. Känner inte alls för det....vi får se vad som händer helt enkelt.


God Natt på er alla och sov gott :) Miss you...


Ih, kolla vad jag hittade!

Booooooo!

 

Idag är det söndag, och två av barnen ska på kalas. Jag kommer inte ihåg att jag gick på såhär många kalas, jag var väl antagligen mobbad då, höhö. Igår var det ett kalas också, hur hinner man med? Det ska köpas present, ungen ska skickas iväg och två timmar senare kommer den hem igen. Vilken förälder vill ha kalas, förresten? 30 ungar som springer runt i ens hem (Ja, 30!! De måste bjuda alla i klassen) Och så här håller det på några helger framåt. Helt galet, enligt mig.
Imorgon är det måndag och då kan man säga att allt börjar på riktigt. Läskigt, kul och spännande. Senare idag ska jag ner till Ica och köpa lite smågrejer till mig själv, sånt jag märkte att man verkligen behöver men som man tror alltid finns, som tops (!!!), bomullspads, aceton, och sen lite smågott till mig :D hehehe. Godis och chips kanske :) Man är ju bara människa :D

Hörs nog senare ikväll, puss så länge

hej hopp gummisnopp! :)

Hade lite tid över nu innan vi ska åka iväg så jag tog lite bilder på mitt rum :)

Ingång/hallen, dörren rakt fram är toaletten

toa

dusch

rummet, har 4 sängplatser för de som vill hälsa på :)

min säng och några av mina skor, de andra fick stanna i goa Gbg...:(

Eh, JA, självklart fick mina vänner följa med, den första boken ligger under min kudde :)

lite av rummet

 

Så, nu ska vi åka iväg och storhandla mat, och tydligen köpa en cykel till mig, hihi.

Puss så länge

Inget Idol ikväll...

Det var något fel på boxern på tvn i mitt rum så ingen tv...alltså ingen Idol. Oh no, världen går under :( Kollade istället på nya Grey's och sen The City så kvällen har inte varit helt dålig...hehe. Jag ska faktiskt sova nu, är helt slut verkligen. Hoppas alla mina älskade har det bra och jag antar att de flesta är på Trädgårn och super...suck, goda tider! haha.

God Natt...ska försöka de närmaste dagarna att ta lite kort också...typ på mitt rum o så...och såklart andra bilder, har mitt stativ i högsta hugg och självklart kameran likaså. Lite höstbilder kanske...så himla vackra träd nu, helt gularödagröna. Så tråkigt med bara text, text, text.

Här får ni en sneek-peek på mitt rum, har redan satt upp lite foton så det ska kännas lite som hemma. Kameran på dator är ju grymt bra, som ni ser men don't worry. Det kommer bättre.


Jag är här nu.

Dagen började med att mamma väckte mig, åt lite frulle och sen pacakde bilen till max. Proppfull blev den iallafalll, FAN VAD SKIT MAN SAMLAR PÅ SIG! Skor, kläder, toagrejer, väskor, jaa, hela mitt rum praktiskt taget. Hela veckan har det varit strålande solsken och idag, just idag när jag o mamma ska åka 50 mil ska det regna, snöa, regnsnöa, helt kaos. Vi klarade oss upp iallafall och det var tur det. Några kissepauser, godispauser och förarebyte blev det på vägen och det gick strålande. Kom upp, mamma fick hälsa på Pernilla, de andra var tyvärr inte hemma...tog en kaffe och hjälpte mig inte med alla mina saker. Vi sa hejdå ganska fort för att liksom inte göra det jobbigare än det redan skulle bli. Trodde inte att det skulle bli så jobbigt för jag har liksom knappt ens varit nervös för att åka hit. Lite tårar...blä.

Nu, under min korta tid jag varit här har vi hunnit hämta barnen på dagis, handlat mat, ätit middag, (thai, mums:)) och nu sitter jag i köket och skriver. Det känns bra, mycket konstigt dock men bra. Alla är supersnälla och barnen är görsöta och snälla men lite blyga. Känns så konstigt att inte vara hemma liksom, och att jag dessutom är så långt hemifrån. Detta blir bra, lite småjobbigt i början innan man hunnit anpassa sig och fixat på sitt rum, men det blir bra. Man måste ju ge det en chans, annars vet man aldrig hur det kan bli.

Ikväll blir det väl att kolla på Idol, och förmodligen lägga sig tidigt, är helt slut. Mycket att ta in på en dag. Och imorgon ska ett barn iväg på kalas, ett ska på dansträning och så ska det handlas mat igen, full rulle här, haha. Jag hänger med överallt, lika bra att se hur allt är med en gång. Jag ska nog t.o.m ställa klockan så jag inte sover igenom hela dagen, haha.

Så, till alla, jag har det bra :) Och till min älskade mamma, TACK för att du körde mig upp, helt fantastisk är du! Jag älskar dig!

Hörs när mera har hänt som är värt att skriva! Puss

börjar bli lite småpirrigt nu...

Nu är det verkligen på riktigt, nu när jag verkligen börjar fixa alla saker inför flytten. Börjar bli småpirrig. Shit.

Igår var jag o sa "hejdå" till mina tjejer och dom gav mig den finaste presenten. Ett fotocollage och världens grymmaste kort :) Tack så jättemycket, tjejer.

Man ser inte så bra, men den kommer lätt hänga på min vägg i Sthlm :)


Fucking jävla GRAATTIIIS!

wie, nu är du äntligen 18! :) Puss på dig!


JAG KAN INTE VÄNTA LÄNGRE!!!!!

fy vad bra!


JAG ÄLSKAR CHRISTINE!

hahahaha, garvar ihjäl mig åt henne. Idag, 21.55 nya avsnitt på femma :D woho!


Fibes, oh fibes feat. Kim Wilde


Träffa mig nu!

Jag vet iofs inte vilka som läser min blogg men de som gör det iallafall kan ju passa på att träffa mig mycket denna vecka. Ja, om ni vill såklart då för nästa vecka, shit pommes fritt vad den är smockad.

Måndag:
Fika och träffa alla tjejerna från högstadiet och "säga hejdå"
Tisdag: Fika och träffa alla från gamla klassen och "säga hejdå"
Onsdag: Äta middag hos Lisa och sen gå på konsert, Joshua Radin, med C
Torsdag: Packa.........
Fredag: Flytta........

och nu till helgen är det smockat också, så hör av er nu i veckan om ni vill ses :)

Kent nya singel, släpptes idag!

garr, vad bra den är!


det regnar.....

..........inget bra kan komma med regn, blåst och tråk. Det enda bra idag är att jag har köpt två nya klädesplagg och en parfym :)

på balen var det gryyyymt väder :)


mys

Ska nu hem till Lisa. Vi ska ha systermiddag, jag, hon och Becci! Ska bli väldans mysigt, trots att jag har feber :(

försökte mig på att se någorlunda sexig ut men tja...hahahaha. skrattar bara. Ni får också lov att skratta om ni vill :)

 

ps. gjorde en "puss-bild" till Ajje också, men den var ganska ful så här får du en vanlig puss istället, PUSSS!! Saknar dig väääldigt mycket!!! :) ds.


denna också, Lisa!

om det är möjligt så kommer den snart vara sönderspelad på itunes :)


Lisa!

this time, baby

I'll be bulletproof

Jag gillar videon men man kunde inte bädda in den så klicka här :) Denna låten är den som går i mitt huvud nästan hela tiden nu, Lisa. Just some info for you, love :)

 


1 oktober!

Herregud, det är första oktober idag! VA? Vad har hänt liksom? Gud vad tiden går fort! Snart är det ju för fan julafton, nooo! Får ju nästan tårar i ögonen! Iallafall, förkyldningen är kvar, något bättre än igår men det kan vara för den stora mängd nässpray och ipren jag tog i morse. Tog på mig både halsduk OCH vantar när jag gick ut med hundarna förut, usch, jag gillar det inte alls, så kallt och rått...

från min födelsedag :)


RSS 2.0