Gööööteborg!

Hej och hå allihopa! Om ni läst innan så vet ni ju att jag var hos Ilona förut idag, vi hade det väldigt mys, eller ja, jag hade! Haha, hon sprang runt o städade sitt rum medans jag låg i sängen och kollade på film! :D Hihi. Hennes pojkvän från Holland kom nämligen idag och ska stanna i helgen så hon fick städfnatt! :)

Efter det stack jag och hämtade ungar och lagade sedan falukorv och makaroner till dom. Bästa barnmaten ever! Haha, föräldrarna skulle iväg så vi satt o målade och hade det vara mysigt! Gillar när jag är ensam med barnen, de blir så annorlunda då! Inte så "mammig-och-pappiga". Det var mysigt.

Sedan fick jag reda på att jag är HELledig imorgon och även hela helgen ut så va fan, tänkte jag, då drar jag ju såklart hem till Götet! Varför ska jag sitta här o ruttna när jag kan vara med mina älskade?! :) Hade inget för mig så jag drog in till stan för att köpa biljetten, det vart en mycket dum ide då jag kunde gjort det via datorn hemma och sluppit iskallt väder, stå o vänta på ett pendeltåg i EN OCH EN HALVTIMMA(!!!) och inte nog med det fick vi stå som inte bara packade sillar utan packade makrillar! Det var inte kul. Jag vill inte vara elak, men vissa tar verkligen inte hand om sin hygien! :( Det är inte snällt mot andra, FAKTISKT!

Jaja, ska vara i extra god tid imorgon ifall pendeltågen fortfarande är cpiga. Mitt tåg till Göteborg går klockan 08 så är vid nisse runt 11 :) it's gonna be ledgen-wait for it-daaaaary! Göteborg, here I come!

@ Ilona's place!

Hej allihopa! Just nu sitter jag hemma hos Ilona, vid hennes dator som ej ar svensk, darav inga a, a och o. Ville bara saga hej och beratta att det ar fullkomligt kaos har. JATTEMYCKET sno. IGEN! Nu tycker jag det kan vara bra, vi vill inte ha mera nu! Skriver mer nar jag ar vid min egna dator igen. Hors senare! Puss pa er och jag alskar er!

Quote of the day


i hear you're somewhere in the sand and how i wish i was an ocean



.


Swim


Up in the air!

Och förresten, jag o Ilona kollade på Up in the air förut. MYCKET bra film, trodde inte det faktiskt efter att jag läst vad den handlar om, men förvånade bra! SEE IT!


trååååkmånsar!

hrm, skriver ju oftast ett inlägg på morgonen, kanske ett ganska tråkigt inlägg men strunt samma och sen när jag loggar in på kvällen är det ingen som intresserat sig i mitt inlägg...jag ÄLSKAR era kommentarer! MER SÅDANA! Kom igen nu :D Gör mig glad! Nu är jag arg! Haha

är nåt fel på mitt ansikte idag också, helt rödflammig i hela ansiktet! Och NEJ, mamma, det är inte för att jag suttit vid datorn idag för det har jag inte.


Quote of the day


26 Januari!

Herre vad tiden går fort, tycker ni inte det? Snart är det ju försjutton februari!! Hela min morgon har bestått utav att städa hela huset, mina städdagar är tisdag och torsdag. Tisdag är värst för då har hela helgen gått och jag skojar inte, det ser ut som FAN! Men det gick bra ändå, på torsdag blir det inte lika jobbigt iallafall!

Nu ska jag strax promenera bort till Ilona, vi ska se på film, up in the air och göra en speciell "lunch-macka". Ilona är bäst på att göra mackor :D Jag gillar! Haha.

Och något annat, fick ett mejl från SU igår och jag är numera en student på Stockholms universitetet! KUL! Jag är skitglad! Nu väntar jag bara till v.13 så jag kan få börja skolan!

Kollade även lite random på tågbiljetter hem till Göteborg, ska inte åka än på ett tag men alltid bra att vara i god tid då de är så mycket billigare då! Funderar på att komma nångång i början på mars, innan jag börjar skolan dvs. Tror det verkar som en bra ide. Då får jag ju se mammas nya lägenhet också!

Vilket virrigt inlägg det blev...jaja. nu får jag ta på mig lite mer kläder, grymt kallt idag! -13!! För bara några dagar sedan var det 0 gradigt...sjuka skillnader!

Ocean

I hear you’re somewhere in the sand
and how I wish I was an ocean


Quote of the day


"att börja om är något man absolut inte ska underskatta"


.

Helg med SÄR!

Nu har jag tid att skriva om helgen, hoppas ni också har tid för det kan nog bli ett lite längre inlägg.

Åkte in till centralen för att möta upp Sarah på torsdagkväll, tåget var en halvtimme sent så jag tog mig en pommes under tiden jag väntade. När tåget väl kom möttes vi med en STOR kram! Jag var glad att se henne, på något konstigt sätt kändes det som om vi inte setts på gööörlänge men det var ju knappt 3 veckor sen. Inte mycket alls! Vi somnade nästan med en gång vi kom tillbaka för jag skulle ju upp tidigt dagen efter och lämna barnen och Sarah var ganska trött efter resan.

Fredag morgon gick jag upp som vanligt och lämnade ungarna, gjorde mina "sysslor" och gick sen o väckte Sarah. Vi åkte till Kista, som hon så hemskt ville :D och käkade lunch, myyycket gott! Där gick vi också runt i affärer och handlade även lite! Tiden går så fort när man har kul, så direkt efter Kista åkte vi tillbaka till mig och började smått göra oss i ordning för kvällen. Vi hade bestämt oss att gå ut på fredagen, och först skulle vi till Högdalen för lite förkrök. Det var mycket trevligt så vi stannade där hela kvällen. Utekvällen fick bli uppskjuten helt enkelt.

Lördag......liiiite trötta var vi så vi hamnade i sängen hela dan. Fy på oss, men kom igen. Det är faktiskt inte så att Sarah behöver se turistgrejer VARJE gång hon är här. Det är nog mer att vi umgås när hon är här och det tycker jag är bra. Vi behöver inte göra massa saker, vi kan bara vara med varandra! Efter chips, ostbågar och lite tv var vi någotlunda pigga igen! Utekvällen var ett faktum. Jag slog lite på knapparna på telefonen och vips, så hade vi sällskap ut också! Mycket trevligt. Vi träffade Simona, Elina och Simonas arbetskamrat ute på Söderhof och där satt vi o tjötade. Det är som ett stort Victoria, för dom som inte vet vad Söderhof är och som bor i Göteborg. Det stängde 01 och pendeln går inte lika ofta på natten så vi var helt okej, båda två, med att åka hem. Vi var dessutom ganska trötta och tyckte att det kan vara skönt att sova lite!

Söndag! Vaknde mycket sent och nästan direkt tog vi på oss och Sarah packade sin väska. Vi drog in till centralen, käkade lite, träffade lite kändisar :D och sa sedan farväl vid tåget och resan avslutades också med en STOR kram!

Det har varit hur kul som helst att ha haft Sarah här, LOVE IT! Det är så himla annorlunda när någon är här, känner mig som mig själv igen! Var så skönt att bara tjöta, skratta och le, snacka skit var inte heller fel. Är ju inte så hipp på skvallret längre :D Haha, nejdå! Men det är bara skönt att ha någon nära. TACK Sarah, för att du ville komma till mig! :)

Jag har inte skrivit med alls många detaljer i texten för det är för jobbigt och dom hör till mig och Sarah, så ni som tror att "guud vad tråkigt, dom gör ju knappt något" så tror ni fel :)

Hrm, får se till att fixa lite bilder till bloggen nu, börjar se lite tomt ut.

Klar!

Nu har jag kommit tillbaka från att ha skrivit in mig på skolan. Det gick fort, måste jag säga. RIKTIGT fort. Jag gav mina intyg till mannen i receptionen, fick en stämpel och därmed var jag färdig. Gött, tänkte jag! Nu väntar jag bara på ett mejl från antagnings"mannen" och papper från csn. Wie, jag är väldigt glad för detta, spänd också! Förväntade mig nog ingenting när jag kom till universitetsområdet för jag tror jag bara hade blivit väldigt rädd då. Känns så skrämmande med universitet, jag är inte så stor ännu, haha. Det var grymt stort och mycket folk överallt, folk som ser sådär "universitets-coola" ut. Haha, jag får väl också bli universitets-cool nu?! Hur blir man det?! Tips, någon?

Nog om detta, återkommer när jag har mer info!


Skola.

Godmorgon! Idag är det måndag! Nya tag som gäller efter helgens bravader :) Haha, nejdå! Det var inte så farligt! Är ledsen för att säga detta nu men måste återigen behöva skjuta på mitt inlägg om helgen med Sarah, jag ska nämligen strax åka iväg till universitetet och skriva in mig :) WIE! Håll tummarna för mig nu att jag har all behörighet! JAG HOPPPPPAAAAAAS!

Skriver så fort jag kommit tillbaka, så får ni veta hur det har gått!

Dålig uppdatering...

...men jag skyller på att jag har haft så himla roligt! Åh vad jag gillar när människor kommer upp hit till mig och hälsar på. Det är verkligen ett lyft i vardagen. Att se någon man känner igen HELA tiden. Sarah och jag har haft en superhelg, tycker jag faktiskt! Jag kommer berätta mer om den i nästa inlägg, nu ville jag bara skriva så att ni vet att vi lever! Hoppas helgen för er varit grym!

Good day!

Hej hallå!

Ååh, vilken bra dag det har varit idag! Jag vet ej varför, inget speciellt har hänt men den har bara varit bra! Och Sarah kommer ju snaaaaaart så då kommer den också sluta perfekt! Wie! Ville bara säga detta!

ps. jag tycker ni är lite dåliga på att kommentera. Det är ju nästan det som är roligt med att blogga. Har ni inget att säga om inlägget kan ni ju alltid bara skriva att jag är bäst och snyggast i hela världen :) ds.

Sarah!

Imorgon kommer Sarah och lyser upp min vardag! Tack! Under helgen ska vi äta god och mycket mat och även en trevlig dryck till det. Vi kommer gå på "jakt", lite pinsamt men ja, vi ska stalka en person. Sen har vi lite diverse affärer som måste kollas igenom. Leva livet och bara vara! Det är underbart sällskap så vad kan gå fel! Ni får veta om allt under helgens gång. Jag längtar som en tok!


Fall hard


Läggdags?

Att gå o lägga sig relativt tidigt är jag mycket bra på, men endast för jag är så satans trött på kvällarna. Har alltid varit det. Och NU, idag, är jag grymt trött men på något vänster kan jag inte somna. HUR KONSTIGT är inte det? JAG?! inte somna? VA?

Jaja...godnatt antar jag!

Quote of the day


I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody.


.

Kissing the lipless


Quote of the day



Only I can change my life. No one can do it for me.

Nervös

Det börjar bli lite lättare, lite bättre. Nästan lite pirrigt.

Fick panik.

Att få panik och ångest och helt enkelt flippa ur totalt är verkligen inte kul. Jag fick det idag. Grät hysteriskt och ville hem, NU! Efter mycket peppning och många kramar både genom telefon och i verklighet är trycket inte lika hårt längre. Detaljer är i nuläget inte så viktigt, speciellt inte att ta upp här, vill ni veta mer får ni jättegärna ringa mig. Känner inte att jag vill berätta för människor som jag inte känner eller som inte har rätt att veta. Vet ju inte vilka som läser min blogg.

Iallafall, har sökt restkurser idag och mejlat csn. Kurserna är inga som jag tidigare planerat att läsa men just nu är jag i behov av människor, socialt liv och något att göra så jag tog de första bästa som lät någorlunda intressanta!

Musikvetenskap: Du får grundläggande kunskaper om populär- och konstmusik från 1900 till idag och introduceras i olika musikvetenskapliga synsätt.
Detta lät visserligen intressant för mig då jag är mycket intresserad av musik. Håll tummarna extra hårt för denna!

Lärande, arbete och vuxenliv: Det var en sån himla lång beskrivning så tänkte att det blir tråkigt för er att läsa men handlar lite om detta: "
Det är min förhoppning att kursens seminarier och de texter som där kommer att behandlas skall bidra till att vidga deltagarnas sätt att se, tänka och prata om vuxnas lärande." Här är länken om ni nu ändå skulle vilja läsa.

Kommunikation och utvecklingsvillkor:

Denna kurs belyser mänskligt handlande med fokus på kommunikation, begreppsbildning och socialisation, under olika pedagogiska och kulturella villkor. Här diskuteras teorier om meningsskapande, både på individ- och kollektiv nivå. Som exempel på hur begreppens innebörder både skapas av och skapar mänskligt handlande diskuteras bl.a. idéer om barndomen och lärandet som just socialt konstruerade

Målet är att man efter genomgången kurs ska ha tillägnat sig kunskap om, och ett kritiskt perspektiv på, några av de mer inflytelserika teoretiska strömningarna med inriktning mot kommunikation och utvecklingsvillkor.


Människokroppen, samlevnad och SANT-undervisning: Kursen behandlar människokroppens organsystem såsom nervsystem o blodkärlssystem, arvet o ärftliga sjukdomar, kroppens försvarsmekanismer, kost o hälsa, kostrelaterade sjukdomar o allergier. Vidare behandlas i kursen droger o hälsa samt livsstilens betydelse för hälsan liksom sex- o samlevnadsfrågor. Did. aspekter ingår som en integrerad del i hela kursen. Ett större didaktiskt arbete genomförs under kursen. I kursen ingår obligatoriska studiebesök och samarbete med olika myndigheter och organisationer.


Detta har jag sökt nu. Jag tycker ändå att de låter ganska okej för att "bara ha något att göra". Har sökt en mattekurs också, fast den är nätbaserad och då får man ju inte så mycket av det sociala som jag delvis är ute efter. Tråkigt för på något sätt gillar jag matte men synd bara att jag är så himla dålig på det :(

 

Nu ska jag käka pizza och sen ska jag kolla på Håkan! Vill ni peppa ytterligare så finns jag på telefon! Puss på er! Jag älskar er! Och måste också tillägga, Sarah Tuhkanen, du borde få ett pris för idag! Och inte bara för idag, för varje gång jag hör av mig till dig och STORGRINAR. Haha, du är helt fantastiskt!

Ingen mer bloggning idag och inga citat osv. Imorgon är det måndag, tar tag i det då!


no fun.

Har inget speciellt eller kul att säga så då säger jag inget alls. Hoppas det är okej.

Friiiday!

Halloj!

Idag blir det ingen mer bloggning förutom denna. Bara så ni vet :) Ska strax gå till bussen, ska ju in till stan med Ilona! Ska bli riktigt kul, vi har bara träffats en gång sen jag kom hit och då möttes vi på dagis. Vi hann inte tjöta så mycket så idag ska vi catcha up rejält under en lunch och en promenad genom stan.

Skriver mer imorgon! Ha en gryyym fredag!

Trevlig eftermiddag!

Idag hämtade jag endast Stella, den största tjejen på skolan, fick köra bil. Det är som sagt väldigt kul, tror jag kommer skriva det varje gång bara för jag blir så glad när jag kör bil! Det har varit en väldigt rolig eftermiddag, vi har busat som bara den, alla barnen. Anna, den minsta är helt galen, hon vill att man kastar henne i luften och massa galna grejer! Hon är så söt när hon skrattar så jag skrattar hela tiden jag med. Det är förresten nästan som ett träningspass när man ska kasta och lyfta och grejer. Riktigt jobbigt men kul!

Imorgon ska jag in till stan med Ilona också! Ska blir riktigt skoj, vi ska gå lite i affärer (jag ska EJ köpa något) och sen ska vi äta lunch, det ska jag däremot köpa :)

Det var nog allt för idag, blev ganska mycket bloggning. Hoppas ni gillar det!

I'm not your toy!


Torsdag!

Idag är det torsdag, imorgon fredag och sen helg. Jag gillar helg! Fast jag önskar att det var helgen som Sarah ska hit. KOM NU! Du är mycket bättre på att vara stockholmsbrutta än lindomebrutta!
Jag har en lista som jag måste göra också...inte överdrivet lång men...

  • Köpa schampooo
  • Kolla på nytt gym
  • Köpa gymkort
HAHA, den var ju lång. Kommer ju t.o.m ihåg den utan att behöva skriva ner. Hrm, har inget mer att säga nu för tillfället faktiskt. Jag återkommer!

Quote of the day

"To fear love is to fear life, and those who fear life are already three parts dead"


Här kommer bilden ifrån.

Plugg?!

Idag tycker jag att jag varit duktig, har faktiskt pluggat. Även fast det är LÅNGT kvar till högskoleprovet är det viktigt att vara förberedd. Mitt mål är ju självklart att komma in på det programmet jag vill, men just nu ser det tyvärr inte så ljust ut. Jag ska göra mitt absoluta bästa och mitt allt, helt ärligt för detta är något jag verkligen kan tänka mig att arbeta med resten av mitt liv. Jag ska FAN få bra på högskoleprovet! Och jag vet inte hur många det är som läser min blogg som fortfarande går gymnasiet men HITTA ork, säger jag bara. Gör allt ni kan för att få bra slutbetyg! Det är så himla lätt att bara vara i gymnasiet och flyta med liksom. Men ofta tänker man inte på att självklart finns det ett liv efter och det livet är inte särskilt lätt. På den mest "lättaste" utbildningen kan det vara skyhöga poäng för att komma in. Hitta ork. Jag hittade inte ork och fick inte de betygen jag önskar idag att jag hade fått.

Annars idag....i förmiddags när jag fick dåliga nyheter kunde jag inte stanna kvar i huset. Jag tog pendeln in till stan för att köpa lite behövande grejer, så som lite toa-artiklar osv. Det finns iofs en Ica vid mig men jag ville vara borta lite längre. Hittade dock inte en enda Ica i stan....blev helt paff. Det finns självklart men jag tog mig inte tid att leta. Jag ville bara att den skulle vara precis DÄR! Jag tog pendeln tillbaka och tog Ican som låg precis vid mig. Sen gick jag hem. Det var osmart. Mina lår HELT RÖDA och tro mig, HELT GENOMFRYSNA. Usch. Då kröp jag ner i sängen med min chipspåse som jag köpt.

När jag skulle hämta ungarna fick jag ta bilen. Det var skoj. Jag gillar att köra bil, känner mig på något sätt fri då. Vad kan det bero på? Någon annan som känner så?

Och jag har en fråga: tycker ni det är jobbigt när jag skriver långa inlägg eller tycker ni jag ska skriva kortare och flera kanske? Mer bilder? Mer musik? Let me know, skriver bara på men alltid kul med "önskningar".

Ska nog sova, eller kanske ska kolla lite på SYTYCD...hrm. FÖRRESTEN, Lisa och Becca, kollat på nya HIMYM? Hihihi, i love barney!

and you just run through it.


2010-01-13

Idag förlorade vi Gordon. Min man. Min älskling. Han må ha varit väldigt butter och gubbig men det var alltid han man skrattade åt för alla konstigheter han hade för sig. Han var den bästa! Det kommer faktiskt bli väldigt tomt utan honom även om jag inte bor hemma. Det kommer inte bli samma sak nu när jag kommer hem. Inte utan min Gordon!

2002-12-30 - 2010-01-13


Ljuvligt


stress, panik, lugn

Första jobbdagen idag och allt har gått som vanligt. Igår när jag kom hit och träffade barnen för "första" gången blev de så glada att se mig, och då blev jag såklart så himla glad. Samma sak imorse när jag kom upp blev de också jätteglada. Jag fick ta bilen till dagis idag för första gången och det gick strålande, kändes lite konstigt bara att köra automat, min fot försökte typ ta sig till kopplingen av sig själv, fast det finns ju ingen koppling där, haha. Helmysko! Och sen är ju bilen stor som ett hus men det var ingen fara heller, lite konstigt i början men man blev van!

Tog mig hemåt och började med mitt vanliga jobb, tog dock mycket längre tid än vanligt. Mycket städning idag! Sen packade jag upp min väska, orkade inte det igår, var helt död!

Haha, och just det, något kul. Ytterdörren till huset frös fast när det var så himla kallt här uppe, och låt mig påpeka att det är en dörr från typ 1800-talet, det var is på HELA insidan av dörren och så frös låset och nu är det trasigt så man kommer varken in eller ut så nu måste vi använda "min" dörr. Helt okej, men lite småjobbigt ändå eftersom min toa är i hallen och det är där man går in och ut. Inget problem egentligen, bara ett sånt där i-landsproblem som gör livet svårt. Haha, Jag får helt enkelt sluta springa runt naken! HAHA skoja, jag gör inte det! Promise!

Blev även bjuden på en sushilunch i det nya köpcentrat i Sollentuna, väldigt trevligt. Där berättade jag om mina framtidsplaner och blev erbjuden att bo hos dom tills jag hittar mig en egen lya! Väldigt generöst!

Dock sitter jag nu och har smått ångest och panik över min framtid trots att jag klart och tydligt vet vad och hur och när jag vill göra det. För att göra de saker jag vill göra måste jag nu råplugga till högskoleprovet så jag har min plats säker. Men jag håller tummarna för mig själv för jag tror på mig! GOOD THINKING!

Tips på att plugga till högskoleprovet tar jag gärna, lämna en kommentar :)

hel och ren och framme!

Nu är jag framme, gott folk! Resan gick strålande på 1 och en halv film. 3 timmar känns ändå inte som så lång tid men har man varken dator, ipod eller har förmågan att kunna sova på ett tåg känns det vääääldigt långt, tycker synd om dom.  Men jag var smart och fixade fram två filmer så resan kändes minikort, var dock helt slut när jag kom fram. Helt utmattad. Pratade lite med familjen när jag kom och tog mig sedan en dusch och nu sitter jag här i pjamas och funderar på om jag ska sätta på ett weeds-avsnitt men tveksamt om jag ens kommer hålla ögonen öppna i 5 minuter till, så trött är jag. Faaaast, skulle ju vilja se paradise hotel som börjar 22.........åååååh, vad jag har det jobbigt! Haha.

Satte på alarmet på mobilen för första gången sen 21 december, imorn är det tillbaka till verkligheten. Nu ska jag börjar blogga på riktigt igen, så håll i hatten!


Over and out

I

idag

Idag åker jag och det känns JÄTTEoverkligt. Känns inte alls som om jag ska åka, kommer tro det när jag sitter på tåget, eller kanske t.o.m. när jag går av i Stockholm. I LOVE YOU ALL, come see me soon! <3

Imorgon!

Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm. Det känns konstigt men ändå skönt på något sätt. Jag längtar till att komma tillbaka i rutiner och framförallt i vardagen. Hatar att gå runt och känna mig rastlös och ännu mer att bo i en resväska. Tro mig inte fel, det är helt underbart att vara hemma och att träffa alla men jag har ju liksom ett liv där nu också. Hela mitt liv är där, faktiskt för det är där jag har alla mina grejer och det är där jag lever min vardag. Det enda som saknas är min familj och mina vänner, men jag har ju turen att vara så himla nära. Jag kan vara hemma på tre timmar om jag skulle vilja och likadant för alla här.

Det kommer dock bli märkligt när jag åker till Göteborg nästa gång för då kommer jag inte komma "hem", hemmet där jag flyttade ifrån, dvs. Mamma ska flytta till en ny lägenhet och jag bor ju självklart där när jag kommer hit men det är ändå på något sätt inte mitt...jag får helt enkelt fixa mig en egen lya när jag flyttar tillbaka, om jag nu gör det. Det får tiden avgöra.


Skriver nog ett kort inlägg imorgon innan jag åker, men allt som allt har det varit en helt fantastisk tid här hemma. Konstigt nog gillade jag julafton i år, nyår var underbart och jag träffade alla som jag ville träffa!

So long, see you soon!

-14


8 januari

Idag är en väldigt speciell dag, för det är inte bara dagen då temperaturen stod på -14 utan det är också dagen då Sarah, min underbara och väldigt speciella vän fyller 20 år! Jag önskar verkligen att din dag blir TOPPEN och att du inte dyker för mycket. Det gör man bara utanför Göteborgs gränser, hihi.

Vet inte hur jag ska förklara hur mycket du verkligen betyder för mig, du finns alltid där för mig, även om jag bor 50 mil ifrån dig. Du kommer till mig i ur och skur. JAG ÄLSKAR DIG! Hoppas du vet det!

Idag är bara början på något nytt, och tänk så här: Om lika många år är du 40 bast, din tant :D hahaha!



GRAAAAAATTIS älskling! (och glöm inte listan jag gav till dig, som sagt, stor fest imorgon!) HAHAHAHAHA, fy fan vad rolig jag är!


Vinterpromenad!


Fick en annonym kommentar!

Hejsan hoppsan!

Är mycket medveten om att jag inte uppdaterat sedan jag kom hem till Göteborg, men....de flesta som läser min blogg bor här hemma och det är just dom som jag är med nu så varför ska de läsa om att jag är med dom? Haha. Jag gillar att ni läser min blogg, truuuuly :) Men kommer nog faktiskt inte uppdatera mer förrän jag kommer tillbaka till Stockholm. Kanske någon gång om det händer något kul :)


Hoppas ni stannar ändå! Puss!

RSS 2.0