Fick panik.

Att få panik och ångest och helt enkelt flippa ur totalt är verkligen inte kul. Jag fick det idag. Grät hysteriskt och ville hem, NU! Efter mycket peppning och många kramar både genom telefon och i verklighet är trycket inte lika hårt längre. Detaljer är i nuläget inte så viktigt, speciellt inte att ta upp här, vill ni veta mer får ni jättegärna ringa mig. Känner inte att jag vill berätta för människor som jag inte känner eller som inte har rätt att veta. Vet ju inte vilka som läser min blogg.

Iallafall, har sökt restkurser idag och mejlat csn. Kurserna är inga som jag tidigare planerat att läsa men just nu är jag i behov av människor, socialt liv och något att göra så jag tog de första bästa som lät någorlunda intressanta!

Musikvetenskap: Du får grundläggande kunskaper om populär- och konstmusik från 1900 till idag och introduceras i olika musikvetenskapliga synsätt.
Detta lät visserligen intressant för mig då jag är mycket intresserad av musik. Håll tummarna extra hårt för denna!

Lärande, arbete och vuxenliv: Det var en sån himla lång beskrivning så tänkte att det blir tråkigt för er att läsa men handlar lite om detta: "
Det är min förhoppning att kursens seminarier och de texter som där kommer att behandlas skall bidra till att vidga deltagarnas sätt att se, tänka och prata om vuxnas lärande." Här är länken om ni nu ändå skulle vilja läsa.

Kommunikation och utvecklingsvillkor:

Denna kurs belyser mänskligt handlande med fokus på kommunikation, begreppsbildning och socialisation, under olika pedagogiska och kulturella villkor. Här diskuteras teorier om meningsskapande, både på individ- och kollektiv nivå. Som exempel på hur begreppens innebörder både skapas av och skapar mänskligt handlande diskuteras bl.a. idéer om barndomen och lärandet som just socialt konstruerade

Målet är att man efter genomgången kurs ska ha tillägnat sig kunskap om, och ett kritiskt perspektiv på, några av de mer inflytelserika teoretiska strömningarna med inriktning mot kommunikation och utvecklingsvillkor.


Människokroppen, samlevnad och SANT-undervisning: Kursen behandlar människokroppens organsystem såsom nervsystem o blodkärlssystem, arvet o ärftliga sjukdomar, kroppens försvarsmekanismer, kost o hälsa, kostrelaterade sjukdomar o allergier. Vidare behandlas i kursen droger o hälsa samt livsstilens betydelse för hälsan liksom sex- o samlevnadsfrågor. Did. aspekter ingår som en integrerad del i hela kursen. Ett större didaktiskt arbete genomförs under kursen. I kursen ingår obligatoriska studiebesök och samarbete med olika myndigheter och organisationer.


Detta har jag sökt nu. Jag tycker ändå att de låter ganska okej för att "bara ha något att göra". Har sökt en mattekurs också, fast den är nätbaserad och då får man ju inte så mycket av det sociala som jag delvis är ute efter. Tråkigt för på något sätt gillar jag matte men synd bara att jag är så himla dålig på det :(

 

Nu ska jag käka pizza och sen ska jag kolla på Håkan! Vill ni peppa ytterligare så finns jag på telefon! Puss på er! Jag älskar er! Och måste också tillägga, Sarah Tuhkanen, du borde få ett pris för idag! Och inte bara för idag, för varje gång jag hör av mig till dig och STORGRINAR. Haha, du är helt fantastiskt!

Ingen mer bloggning idag och inga citat osv. Imorgon är det måndag, tar tag i det då!


Kommentarer
Postat av: Mami

Min unge, du är bäst och jag älskar dig!

2010-01-17 @ 16:58:35
Postat av: maria

hoppas allt blir bättre :)

2010-01-17 @ 19:46:26
URL: http://http//iwillgoquietly.blogg.se/
Postat av: CW

Jag tror på dig.

2010-01-18 @ 19:26:54
URL: http://gettingrealwithc.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0