Bada

Vi har ett badkar i vårt badrum, men vi badar ALDRIG så för något år sedan tog mamma bort det. Men häromdan satte hon tillbaka det igen, och idag bestämde jag mig för att ta ett långt, varmt bad nu när jag är krasslig o allt. Mamma tyckte dock inte att det var en bra ide om jag har feber. TUR, jag hade ingen feber så ett bad blev det. Jag fattar inte varför jag aldrig badar, det är ju så himla avkopplande och skönt. Men egentligen, du ligger ju faktiskt i din egen skit o plaskar. Skönt vare i vilket fall! :)

Sol i Uganda


Godmorgon!

Ytterligare en underbart vacker men otroligt kall dag. Idag är det onsdag och jag vaknade med den största snuvan man kan få, öronen känns som om dom ska ploppa ut ur huvudet (hur det nu kan kännas, haha) och halsen är torr...när ska jag bli av med denna "höstsjukan"? Usch, det känns som om jag varit lite sjuk hur länge som helst. Kan jag inte bara få vara JÄTTESJUK i några dagar eller inget sjuk alls? Sånt här är bara onödigt...

Bjuder idag på en lite somrigare bild, fryser så himla mycket så vill inte uppmuntra hösten


Mer gåshud kan man inte få!

 

När jag lämnade GBG, 
Dom sa till mig, far inte till Stockholm, 
För du blir aldrig mer densamma,
Men Stockholm blir aldrig min stad

Jag får ont i hela kroppen när jag tänker på att jag inte var där när UNDERBARA, FANTASTISKA, HELT MAGISKA Håkan spelade på Liseberg. Får så mycket gåshud av denna videon att jag dör! Helt fantastiskt!

C, Stockholm blir aldrig min stad!

fall is coming


11 september sist, förlåt!

Herregud, vad jag är dålig. Kameran hade t.o.m fått damm på sig för jag inte använt den på så länge. Skäms på mig. Inte lätt att alltid ha inspiration, och framförallt att ha något att fota. Men nu har jag några bilder i skafferiet, höstbilder. Idag var det ruskigt kallt i vinden och det gör mig lite ledsen för jag känner inte att sommaren ens har varit här. Inte kul. Det blir iallafall ingen riktigt höst för mig i Göteborg. Den kommer jag tillbringa på Sveriges baksida, stjärten; Stockholm. Jag ska vara aupair, nanny, barnflicka. Kalla det vad du vill. Jag tycker det ska bli riktigt kul och är så himla glad för att just jag fick denna familjen. Dom är så himla snälla, trevliga och goa, och framförallt att dom ville ha mig. Dom har varit så himla snälla mot mig och sagt saker som jag inte så ofta får höra. Jag blir glad i själen av sådant. Många kanske inte tänker att man kan vara barnflicka i Sverige, utan att man åker utomlands för sådant men jag har valt att inte göra det. Jag känner inte för att åka så långt bort just nu, det kanske kommer vid ett annat tillfälle. Jag känner att jag vill vara nära hemma, men ändå långt bort. Nu får jag chansen att verkligen kunna få ta hand om och klara mig på egen hand och samtidigt bo i en helt "främmande" stad. Stockholm är ju inte direkt helt främmande för mig, men ändå på något sätt HELT främmande. Jag tror detta är en bra sak för mig, att komma bort, att få lite perspektiv på saker och i värsta fall kan jag ju bara åka hem på tre timmar.

Jag vill tacka min mamma, för att hon är det bästa som finns. Hon har stöttat mig så himla mycket i detta och även fast vi fortfarande kommer ses relativt ofta så kommer jag sakna henne mest av allt! Jag älskar dig!

Totally Bff's


sun came out today


music



kommer nog komma lite musik då och då. hoppas det är okej. jag tycker det är okej.

"Här är ni"


Grattis i efterskott till mig. (seg, i know)


music


RSS 2.0